Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Η Ένωση Ν/Α παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το ημερολόγιο της με θέμα: «Η Αθήνα όπως Παλιά»

Γλυφάδα, 12/04/2023

19

20

21

Τη Δευτέρα 03 Απριλίου 2023 και ώρα 20:00΄ στο Ιστορικό Συνεδριακό Κέντρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», επί της Λεωφόρου Κύπρου 68 στην Αργυρούπολη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ημερολογίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για το έτος 2023 με θέμα: «Η Αθήνα όπως Παλιά».

Ένα ημερολόγιο φιλοτεχνημένο με έργα σπουδαίων φωτογράφων τα οποία βρίσκονται στο Μουσείο Μπενάκη και αποτυπώνουν την εξέλιξη μίας πόλης με τεράστια ιστορία και ειδικότερα της παλιάς Αθήνας, τη χρονική περίοδο μεταξύ 1900 και 1960.

Η δημιουργία του υπήρξε απότοκος της συνεργασίας με το Σωματείο «AMARYLLIS 421 DAUGHTERS OF PENELOPE AHEPA» και συγκεκριμένα χάρη στην πολύτιμη στήριξη της Προέδρου των ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΩΝ – DoP – AHEPA κας Ειρήνης ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Επιπροσθέτως, πολύτιμοι συμπαραστάτες, όπως κάθε χρόνο, ο Όμιλος για την «UNESCO Νοτίων Προαστίων» με την Πρόεδρο κα Σούλα ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΥ, την οποία ομοίως ευχαριστούμε θερμά.

Οι φωτογραφίες που επιλέχθηκαν, μας ταξιδεύουν κάθε μήνα σε μία άλλη δύσκολη, πλην όμως ρομαντική εποχή. Σε μια περίοδο αθωότητας και ανεμελιάς, με χρώματα και αρώματα μιας νοσταλγικής περιόδου.

Ο κόσμος γέμισε από νωρίς ασφυκτικά το χώρο και ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος ΑΥΤΙΑΣ άνοιξε την εκδήλωση, δίνοντας τον παλμό στη μοναδική βραδιά που ακολούθησε.

22

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, έλαβαν χώρα οι βραβεύσεις και η απόδοση πλακετών.

Ειδικότερα, ο Όμιλος για την «UNESCO Νοτίων Προαστίων» βράβευσε τον Πρόεδρο της Ένωσής μας κ. Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ για τη συνδρομή του στην κοινωνία. Επίσης, βραβεύτηκε ξεχωριστά και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για τη διαχρονική κοινωνική της δράση.

Ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτήν τη συμβολική ευγενική κίνηση, η οποία αποτελεί για εμάς μια ηθική ικανοποίηση και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Εν συνεχεία, ο Όμιλος για την «UNESCO Νοτίων Προαστίων» βράβευσε το Σωματείο «AMARYLLIS 421 DAUGHTERS OF PENELOPE AHEPA» και την Πρόεδρο κα Ειρήνη ΞΑΚΟΥΣΤΗ για την κοινωνική της προσφορά.

Ακολούθως, η Ένωσή μας και το Σωματείο «AMARYLLIS 421 DAUGHTERS OF PENELOPE AHEPA» από κοινού βράβευσαν:

• τον Υποστράτηγο (Υγειονομικό) κ. Αθανάσιο ΜΠΑΔΕΚΑ, απόφοιτο της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας για το 2022 (Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών 2004), Πρόεδρο Επιστημονικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Άκρου Ποδός Ποδοκνημικής 2007-2012, Διευθυντή της Γ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής και Τμήματος Άκρου Ποδός Ποδοκνημικής του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ HOSPITAL CENTER και Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την προσφορά του στην ιατρική επιστήμη και στον άνθρωπο,

• την Ιατρό κα Μάτα ΤΣΙΚΡΙΚΑ Πνευμονολόγο – Φυματιολόγο Ιατρό Δημόσιας Υγείας, Πρόεδρο της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος για την προσφορά της στην καταπολέμηση του ιού Covid-19 και

• τον Ιατρό κ. Παντελή ΣΚΑΡΛΟ Ακτινοθεραπευτή – Ογκολόγο, Διευθυντή Β΄ Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ», Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την προσφορά του στην ιατρική επιστήμη και τον άνθρωπο.

23

24

25

26