Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΕΝΩΣΗ Ν/Α ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ

Γλυφάδα, 29 /04/2015
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
   (Στιγμιότυπο με το Δήμαρχο Γλυφάδας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεώργιο)
 
 
Η Ένωσή μας, συμμετείχε στην εθελοντική δράση για την προστασία του Υμηττού, που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας μαζί με το Let’s do it Greece (δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και την οικολογική ευαισθητοποίηση των δημοτών της Γλυφάδας).
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 26/04/2015 και ώρα 10:00 στο τέρμα της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου και περιελάμβανε: καθαρισμό του βουνού, βάψιμο της πλατείας στο Πατητήρι, φύτευση νησίδας, ανακύκλωση, κοπή χόρτων, φροντίδα μονοπατιού και έκλεισε με τη βράβευση όλων των συμμετεχόντων φορέων καθώς και της Ένωσής μας.
 
Σκοπός δικός μας είναι η συμμετοχή σε κάθε δραστηριότητα που έχει σαν στόχο τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, όπως άλλωστε δήλωσε και ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεώργιος, καθώς και η ανάταξη των σχέσεων αστυνομίας και τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία είναι σίγουρο ότι θα συμβάλλει στην αμοιβαία εμπιστοσύνη με κοινό παρονομαστή την καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη.
                                                                                         (Στιγμιότυπο με τον Δημοτικό Σύμβουλο Γλυφάδας  και Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού κ. ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟ Στέλιο)
  
Ευχαριστούμε τον κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεώργιο για την  πρόσκληση και ελπίζουμε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και άλλοι τοπικοί άρχοντες. 
 
 
 
 
Για το Δ.Σ.
-Ο-                                            -Ο-
     Πρόεδρος                                 Γεν.Γραμματέας
  
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος            ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων
 
 6978079503                                        6977506464