Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση Ν/Α παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Υγειονομικού

Γλυφάδα, 22/02/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Πέμπτη 22/02/2024 και ώρα 12:00, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής παρευρέθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε μια ιδιαίτερης αισθητικής εκδήλωση στην οποία συμμετείχε πλήθος προσκεκλημένων, μετά το πέρας την κοπής της Βασιλόπιτας για το καλό του έτους ακολούθησε απονομή βραβείων σε συναδέλφους μας για την πολύτιμη προσφορά τους ως εθελοντές αιμοδότες, στην Τράπεζα Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ένωσή μας συγχαίρει τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο ΜΠΑΔΕΚΑ για την πολύτιμη πολυετή προσφορά του στο Σώμα.

Χάρη στις στοχευμένες παρεμβάσεις του, καθώς και στην ορθολογική Διοίκηση που ασκεί, οι παρεχόμενες υπηρεσίες στους συναδέλφους μας έχουν βελτιστοποιηθεί και αναβαθμιστεί, γεγονός το οποίο μόνο θετικό πρόσημο έχει για όλους μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και ευχόμαστε ολόψυχα σε όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Υγειονομικού καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευημερία, χωρίς καμία άλλη απώλεια Αστυνομικού.