Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΡΙΓΑΣΙΟ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Γλυφάδα  06/03/2016         

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε μία λιτή τελετή που έγινε την 05 Μαρτίου 2016, Α΄ Ψυχοσάββατο του έτους, πραγματοποιήθηκε το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος,  στον Ιερό Ναό των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδας και Αγάπης στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δ/της της Δ.Α.Α.Α.  Α/Δ Μιχαήλ Σδούκος , ο Στρατηγός ε.α. Γρηγόριος Παπαγιάννης ,ο ιδιωτικός ερευνητής Γεώργιος Τσούκαλης του οποίου δωρεά ήταν το μνημείο των πεσόντων Αστυνομικών, ο γλύπτης Ιωάννης Μπάρδης ο οποίος το φιλοτέχνησε , ο Α/Δ Χρήστος Κονδύλης , η Τμηματάρχης Α/Υ Δήμητρα Βασιλάκη , ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστ/κων Υπαλ. Νοτ/κής Αττικής και Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ Γιώργος Καλλιακμάνης , ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστ/κων Υπαλ. Νοτ/κής Αττικής Σπύρος Κορκόβελος , το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστ/κων Υπαλ. Νοτ/κής Αττικής και Γραμ. Δημ. Σχέσεων της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Συνδρεβέλης , το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστ/κων Υπαλ. Νοτ/κής Αττικής Βασίλειος Αλυμάρας ,το μέλος του Δ.Σ. της ΕΝ.ΑΞΙ.Α Α/Β Χρήστος Κόκκαλης , οι αντιπρόσωποι  της Ένωσης Αστ/κων Υπαλ. Νοτ/κής Αττικής στην ΠΟΑΣΥ Μυρσίνη Μωραίτη , Ιωάννης Δημητρίου και  Γεώργιος Μπαρμπαλέξης. Επίσης ο Διοικητής του Τμήματος Τάξης Α/Α Σταύρος Πράπας ,  ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Α/Α Πέτρος Λυμπερόπουλος , συνάδελφοι της Διευθύνσεως και των ανωτέρω τμημάτων Τάξης – Ασφάλειας και Τροχαίας.

 

Κάθε μέρα θα πρέπει να είναι για εμάς ημέρα μνήμης των συναδέλφων που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος και ας μην ξεχνάμε ποτέ ότι: <<  Όποιος  ξεχνάει τους νεκρούς του, είναι και ο ίδιος νεκρός >>.

 

Για το Δ.Σ

-Ο-                                                            -Ο-

Πρόεδρος                                       Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος              ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων