Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επανέναρξη λειτουργίας του υπηρεσιακού Ιατρείου στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

Γλυφάδα, 07/10/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Την Πέμπτη 09/06/2022, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡEΝΤΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Ταμίας Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ, πραγματοποιήσαν συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού/ Α.Ε.Α., Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο ΜΠΑΔΕΚΑ, προκειμένου να του μεταφερθεί το αίτημα των συναδέλφων-μελών μας για επαναλειτουργία του υπηρεσιακού Ιατρείου στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών._

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΙΑ ΜΠΑΔΕΚΑ 15 06 2022

Ο κύριος Υποστράτηγος είχε επιδείξει κατανόηση και διάθεση για επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος, αναφέροντάς μας πως στο επόμενο χρονικό διάστημα θα μεριμνήσει για την επαναλειτουργία του.

Πράγματι, με την υπ’ αριθμ. 1971/22/207147 από 06/10/2022 Διαταγή, έκανε πράξη τα λεγόμενά του, με την επανέναρξη της λειτουργίας του Ιατρείου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος, του οποίου δυστυχώς, τα τελευταία δύο (2) χρόνια λόγω της πανδημίας του Covid-19, είχε διακοπεί η λειτουργία.

Επανέναρξη λειτουργίας του υπηρεσιακού Ιατρείου στον Αερολιμένα

Τον ευχαριστούμε θερμά, καθώς το συγκεκριμένο Ιατρείο εξυπηρετούσε και θα εξυπηρετεί εκ νέου πληθώρα συναδέλφων των ιδιαίτερα απομακρυσμένων Υπηρεσιών που βρίσκονται στα Μεσόγεια, αλλά και μεγάλο αριθμό απόστρατων συναδέλφων που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στεκόμαστε πάντα δίπλα στους συναδέλφους μας, αγωνιζόμενοι τόσο για τη βελτίωση της ποιότητας στην Υπηρεσία τους, όσο και για την ποιότητα στη ζωή τους.

Για το Δ.Σ.

                         -Ο-                                                                                 -Ο-

                   Πρόεδρος                                                                   Γενικός Γραμματέας

        ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                      ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος

                  6978079503                                                                 6984282418