Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΤ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΌΤΗΣΗΣ κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Γλυφάδα 27/10/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την 23/10/2015 και ώρα 13.30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής με τον Διευθυντή του Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Κύριο Μαστρογιάννη Βασίλειο.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής. Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε το αίτημα για διάθεση Υπηρεσιακού Ιατρού στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής και στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Τέθηκε επίσης το θέμα της έλλειψης προσωπικού στα Τμήματα Τάξης και κυρίως στα Τμήματα Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής.

O Διευθυντής του Yπουργού, από την πλευρά του αναγνώρισε ότι το αίτημα για διάθεση Υπηρεσιακού Ιατρού στις δύο Διευθύνσεις είναι δίκαιο και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα έρθει σε επαφή με τον Διευθυντή του Yγειονομικού, Υποστράτηγο ( Υ.Γ.) Μαλεβίτη Ηλία, προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα υλοποίησης του.

Όσον αφορά το θέμα της έλλειψης προσωπικού στις Υπηρεσίες της Nοτιανατολικής Αττικής , μας τόνισε ότι με την αναδιάρθρωση θα εξοικονομηθούν πόροι και ανθρώπινο δυναμικό για την αρτιότερη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας , γεγονός που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ενίσχυσης των νεοσύστατων Υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό και θα συμβάλει στην αποκατάσταση κλίματος ασφάλειας στους πολίτες.

Η Ένωση μας δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα και θα συνεχίσει τον αγώνα για καλύτερες συνθήκες εργασίας των Αστυνομικών που υπηρετούν στις Υπηρεσίες αρμοδιότητάς μας της Νοτιονατολικής Αττικής.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                  -Ο-

Πρόεδρος                   Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος  ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

                                       6978079503                                 6977506464