Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γ. Καλλιακμάνης : Δενδροφύτευση στο σημείο που ξεκίνησε η φονική πυρκαϊά στο Μάτι Αττικής

Σε μια συμβολική κίνηση, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ συμμετείχε στη δενδροφύτευση στο σημείο που ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.
Η εν λόγω δράση αποτελεί πρωτοβουλία του Προέδρου της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκου Σταθόπουλου και του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα κ. Ρωμανού Ευάγγελου.

Dendrofiteusi 1
Στην αναδάσωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης με προσωπικό του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου ζωγράφου κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος με το προσωπικό και εθελοντές του ΣΠΑΥ, ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας με το προσωπικό και εθελοντές του δήμου Κρωπίας κ. Θεόδωρος Γρίβας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων κ. Γεώργιος Παπαδιάς, οι Θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, Εθελοντές από το ΣΠΑΠ, ο Πρόεδρος του Πράσινου Κινήματος κ. Κωνσταντίνος Καλογράνης, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γεώργιος Σωφρόνης, ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μαρής, ο Επιπυραγός του 12ου Π.Σ Παλλήνης κ. Θεόδωρος Νοτόπουλος, ο Ναύαρχος Ε.Α. Λιμενικού Σώματος κ. Γεώργιος Μπούρας και ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. κ. Νίκος Κωστόπουλος.

Dendrofiteusi 2
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πρόσκληση σε αυτή την ξεχωριστή δράση και ελπίζουμε να μην ξαναζήσουμε στιγμές σαν και αυτές της φονικής πυρκαγιάς ,διότι η φύση με την βοήθεια τέτοιων ενεργειών θα αποκατασταθεί, αυτοί που δεν θα γυρίσουν ποτέ πίσω είναι οι άνθρωποι που χάθηκαν.

                                                                                    Για το Δ.Σ.

-O-

Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

6978079503

-O-

Γεν. Γραμματέας

ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6977665820