Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Γιώργος Καλλιακμάνης στην Επιτελάρχη Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Γλυφάδα 26/09/2016     

 

                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

 

     O Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Γιώργος Καλλιακμάνης στην Επιτελάρχη Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

 

   Σήμερα την 26/09/2016 και ώρα 13:00 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Γιώργος Καλλιακμάνης συναντήθηκε με την Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κα. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

   Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να κατατεθεί το αίτημα για χορήγηση Υπηρεσιακού Ιατρού στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιανατολικής Αττικής και στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών σύμφωνα με το υπ’ αρίθμ. 100/2016  έγγραφο  που είχε αποστείλει η Ένωσή μας την 08/09/2016.

   Η Επιτελάρχης και η Ηγεσία εξέτασε το αίτημα και το θεώρησε απόλυτα δίκαιο και επιτακτικό. Τις προσεχείς ημέρες θα υπογραφεί το αίτημα σύμφωνα με τις δυνατότητες των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών προκειμένου να γίνει πράξη.  

   Απ’ ότι φαίνεται η Φυσική Ηγεσία κατανόησε το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων που Υπηρετούν και κατοικούν στις περιοχές που είναι απομακρυσμένες από το κέντρο της Αθηνάς και προχωρεί στην υλοποίηση του.

 

                                                          Για το Δ.Σ.

                 -O-                                                                               -O-

            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

            

 

 

  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                   ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

            6978079503                                                                6977665820