Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Γλυφάδα  10/03/2016         

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια των αισθημάτων ανθρωπισμού και φιλανθρωπίας ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοτ/κής Γεώργιος Καλλιακμάνης και οι Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γεώργιος Τσαπάρας και Νικόλαος Κορομηλάς επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη την 02/03/2016 και παρέδωσαν το ποσό των 2.740€ που συγκεντρώθηκε στο ετήσιο χορό της Ένωσης στον Δ/ντή του συγκροτήματος κ. Πέτρο Παπαδάκη.

Φιλοξενηθήκαμε σε ένα από τα σπίτια του Παιδικού Χωριού γνωρίζοντας την ανάδοχο μητέρα καθώς και τα 3 αγγελούδια που κατοικούσαν εκεί. Τρία παιδιά καταπληκτικά, η Μαρία, η Ειρήνη και ο Σταύρος, στα μάτια των οποίων αποτυπωνόταν η ηρεμία και η θαλπωρή που εισπράττουν από τους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Διαπιστώσαμε ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν μια πολύ σημαντική δουλειά την οποία όλοι μας πρέπει να υποστηρίξουμε.

Εμείς ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας έδωσαν τη δύναμη να μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας σε κάθε καλή προσπάθεια διότι στη θέση αυτών των παιδιών θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται και τα δικά μας παιδιά.

Απ ότι μας ενημέρωσε ο Δ/ντής του συγκροτήματος τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS είναι παιδιά που είτε έχουν χάσει τους γονείς τους είτε για διαφόρους λόγους οι γονείς τους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην ανατροφή τους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς των δώρων και συγκεκριμένα: τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, τον κ. Γιώργο Τσούκαλη, τον κ. Ιωάννη Βήχο, τον κ. Σταμάτη Αβρά, την κ. Μαρία Θεολόγου, τον κ. Στάθη Τριανταφύλλου, τον κ. Βασίλειο Σκουλά, τον κ. Κωνσταντίνο Γιαννάκο, τον κ. Πέτρο Ναυπλιώτη, τον κ. Σπύρο Τερζόπουλο, τον κ. Ιωάννη Κόφα, την εταιρεία Chronoteam A.E. και τις εκδόσεις Ι. Σιδέρης που μας παραχώρησαν τα δώρα από τα οποία εξοικονομήθηκε το ανωτέρω ποσό για τον ιερό αυτό σκοπό.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                      -Ο-

Πρόεδρος                     Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος      ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

6978079503                             6977506464

 

 

 

 

Ευχαριστήρια Επιστολή από τα Παιδικά Χωριά SOS στον Πρόεδρο Ν/Α Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ αλλά και όλα τα μέλη Αστυνομικούς της Ένωσης ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ Υπαλλήλων Νοτ/κής Αττικής.

 

{phocadownload view=file|id=59|target=s}