Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταγγελία της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής

Μετά από καταγγελίες συναδέλφων του Αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης και συγκεκριμένα ότι σε συγκέντρωση προσωπικού ο Διοικητής του Τμήματος ανακοίνωσε στους συναδέλφους ότι σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει ασθενής θα μετακινείται άμεσα από την Υπηρεσία ως τιμωρία για αυτό.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ μετέβει την 23/05/2018 και ώρα 11:20 στο εν λόγω Τμήμα, συνάντησε τον Διοικητή του Τμήματος και σε ερώτηση του Προέδρου προς αυτόν αν οι καταγγελίες ευσταθούν, αυτός απάντησε ως εξής : ναι το είπα είμαι Διοικητής της Υπηρεσίας και εσένα δεν σου πέφτει λόγος.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης τον ενημέρωσε ότι αυτή η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων σε βάρος των συναδέλφων που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα θα καταγγελθεί και θα ακολουθηθούν από μέρους της Ένωσης όλες οι νόμιμες ενέργειες.
Ο Διοικητής του Τμήματος κινήθηκε απειλητικά απέναντι στον Πρόεδρο φωνάζοντας να φύγει έξω από το Τμήμα λες και πρόκειται για την ιδιωτική του κατοικία.
Επιπρόσθετα, την περασμένη Πέμπτη έκανε απρόκλητη επίθεση στον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης ο οποίος του εξέθεσε τα προβλήματα που αφορούν την μεταστέγαση του Α.Τ. & Τ.Α. Ελληνικού
Δίχως να μπορεί να βρει άλλη πρόφαση έλεγε στον Πρόεδρο ότι του μιλάει στον ενικό ενώ αυτό δεν ευσταθούσε.
Η Ένωσή μας καταγγέλλει τέτοιες συμπεριφορές τρομοκρατίας σε βάρος των συναδέλφων αλλά και την εν γένει συμπεριφορά του συγκεκριμένου Διοικητή ο οποίος υπερέβη τα εσκαμμένα όσο έχει να κάνει με την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, των Προεδρικών Διαταγμάτων και των διαταγών της Υπηρεσίας αλλά και την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης.
Για τα ανωτέρω ενημερώθηκε άμεσα από τον Πρόεδρος της Ένωσης ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ.

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                               Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                          ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                                                      6977665820