Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση Ν/Α συνεχίζει τη διανομή υλικού για την προστασία από τον Covid-19 (κορονοϊό) σε Δ.Α.Ν/Α.Α., Α.Τ-Τ.Α Ελληνικού-Αργυρούπολης και Β.-Β.-Β.

Γλυφάδα, 17/03/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

1 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ 17 03 2020

2 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ 17 03 2020

3 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ 17 03 2020

4 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ 17 03 2020

Την Δευτέρα 16/03/2020, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς, συνέχισαν για τέταρτη μέρα την διανομή υλικού για την προστασία των Αστυνομικών από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό) (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά), στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ν/Α Αττικής.

Το υλικό για την προστασία από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό), αυτήν την φορά παραδόθηκε στους Αστυνομικούς των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης καθώς και στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Επιπροσθέτως, ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας ότι από την Κυριακή 15/03/2020, άρχισαν οι απολυμάνσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Αττική, όποτε σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν απολυμανθεί όλες οι Υπηρεσίες.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους εκτελούν τα καθήκοντά τους, κάτω από τις αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε ως Χώρα!

Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε δίπλα στους συναδέλφους μας. Δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας την λύση! Παρεμβαίνουμε δίνοντας εμείς τις λύσεις που μπορούμε!

Καταστήσαμε σαφές στους συναδέλφους πως η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και για αυτό απαιτείται ψυχραιμία και υπευθυνότητα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Είναι μια πρωτοβουλία που ως Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσουμε, έτσι ώστε να εφοδιαστούν όλοι οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής με μάσκες, γάντια και υλικό για την πρόληψη και αντιμετώπιση του ιού Covid-19 (κορονοϊού).

                                                                          Για το Δ.Σ.

                                             -Ο-                                                                  -Ο-
                                       Πρόεδρος                                                  Γενικός Γραμματέας
                         Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                                   Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ