Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΕΝΩΣΗ Ν/Α ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

 

Γλυφάδα 02/02/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 30/01/2015  και ώρα 13:30 στο ξενοδοχείο  Congo Palace στη Γλυφάδα ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης κ ΠΑΥΛΟΣ ευλόγησε  την πίτα της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνάδελφοι μέλη της ένωσης που υπηρετούν στις υπηρεσίες που βρίσκονται στα Γεωγραφικά όρια της νοτιοανατολικής Αττικής  ενώ  παρέστησαν    Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, Βουλευτές,  εκπρόσωποι κομμάτων,  Δήμαρχοι  και δημοτικοί σύμβουλοι .

Συγκεκριμένα την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους:

 η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ Ελένη, ο Βουλευτής του κόμματος Ποτάμι κ. ΜΑΥΡΩΤΑΣ Γεώργιος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεώργιος, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ Γιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Γλυφάδας κ. ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος και κ. ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ Ιωάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γλυφάδας κ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ Αιμίλιος και κ. ΤΑΣΤΑΝΗΣ Αναστάσιος.

Τον Υπουργό εκπροσώπησε ο Δ/ντής του Γραφείου του κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος. Την Φυσική ηγεσία εκπροσώπησε ο Ταξίαρχος ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Εμμανουήλ.      .

Επίσης, παρευρέθηκαν ο Δ/ντής της Οικονομικής Αστυνομίας Υποστράτηγος κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ο Ταξίαρχος της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος, ο Ταξίαρχος της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών  κ. ΔΗΜΟΥ Δημήτριος, ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής ταξίαρχος ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Δημήτριος, ο Δ/ντής της Δ/νσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Α/Δ΄ κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος , ο Δ/ντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχος κ. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ιωάννης.

Την Π.Ο.ΑΣ.Υ. εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος. Την Π.Ο.ΑΞΙ.Α.  ο Α/Υ κ. ΠΕΤΡΟΥ Νικόλαος. Την Ένωση Αξιωματικών Αττικής  ο Α/Υ κ. ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος  της Ι.P.Α κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Πυροτεχνουργών κ. ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ Εμμανουήλ .

Επιπροσθέτως,  με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση  τα Προεδρεία των Ενώσεων Αθηνών-Βορ/κής-Δυτικής Αττικής και Πειραιά, (ΡΗΓΑΣ Νικόλαος, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κωνσταντίνος ,ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος, και ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδωνας) ο ταμίας της ΠΟΑΣΥ ΜΠΑΚΑΡΑΣ Γρηγόριος  ο εκπρόσωπος των ένστολων του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος, οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών  κ. ΚΟΝΤΑΡΙΔΗΣ Χρήστος και η κ. ΠΑΛΛΗ Ντόρα, ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε. κ. ΒΟΡΤΕΛΙΝΟΣ Χαράλαμπος, ο Νομικός Εκπρόσωπος της Ένωσης κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, ο Ιδιωτικός Ερευνητής κ. ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ Γεώργιος, Διοικητές και Αξιωματικοί των υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτ/κής Αττικής και συνάδελφοι-μέλη της Ένωσης που υπηρετούν στη  Δ.ΑΝ/Α.Α, Υ.Α.Ν/Α.Α και την Δ.Α.Α.Α..

Στην εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον πρώτο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. ΓΟΓΟΛΟ Δήμο για την συνεισφορά του στο Συνδικαλιστικό κίνημα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Μητροπολίτης κ ΠΑΥΛΟΣ ευχαρίστησε από καρδιάς όλο το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ αλλά ιδιαίτερα τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ για τους οποίους όπως είπε προσεύχεται καθημερινά και ζήτησε από τους αξιωματικούς  του σώματος να επιδεικνύουν έντονο ενδιαφέρων για τους Αστυνομικούς αυτούς.

Ο πρόεδρος της ένωσης ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ  Γεώργιος αφού ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους αναφέρθηκε στην δραστηριότητα της ένωσης αλλά και στην προσπάθεια για την μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο συνδικαλισμού που προσπερνά την ψυχρή συντεχνιακή εικόνα που είχε μέχρι τώρα, παρεμβαίνοντας αποτελεσματικά, με σοβαρότητα και επιχειρήματα ,παρουσιάζοντας παράλληλα και κοινωνικό έργο κοντά στον συνάδελφο δίπλα στον πολίτη. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε αυτή η εικόνα του συνδικαλισμού συμβάλλει στην καλυτέρευση της εικόνας γενικότερα της Αστυνομίας κάτι που θα πρέπει η πολιτική και φυσική Ηγεσία να το λάβει σοβαρά υπόψη και να το στηρίξει ανεπιφύλακτα. Στην συνέχεια δεσμεύτηκε στους συναδέλφους ότι η ένωση θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών  αντιπαλεύοντας κάθε εμπόδιο. Τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που έλαβαν μέρος στην αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της ένωσης που έλαβε χώρα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

 Ο Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού  ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος αφού  μετέφερε τις ευχές  του Αναπληρωτή Υπουργού Δημοσίας τάξεως και προστασίας του πολίτη Γιάννη ΠΑΝΟΥΣΗ αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική που θα επιφέρει αλλαγές για μια καλύτερη Αστυνομία καλώντας τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους συναδέλφους να σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Ταξίαρχος κ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Εμμανουήλ μετέφερε χαιρετισμό της φυσικής ηγεσίας .

Ο βραβευθείς Δήμος ΓΟΓΟΛΟΣ ευχαρίστησε την Ένωση και προσωπικά τον Πρόεδρο για την τιμή που του έκαναν,  αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ανανέωσης του συνδικαλιστικού κινήματος και προέτρεψε τους νέους συναδέλφους σε ένα διαρκή αγώνα για αλλαγές στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ με πρωταρχικό γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον .Κατόπιν  πήραν το λόγο οι επίσημοι προσκεκλημένοι της ένωσης για ένα σύντομο χαιρετισμό ,  και ακολούθησε γεύμα και κλήρωση δώρων για τα μέλη της Ένωσης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε  Ο Γιώργος ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ  ο Αστυνομικός είναι αδελφός φίλος γείτονας συγγενής ,ας του δείξουμε σεβασμό και αγάπη. Η Ελληνική Αστυνομία με πενιχρά μέσα και πολύ φιλότιμο είναι η κορυφαία στην Ευρώπη.    

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και ιδιαίτερα τους συναδέλφους Αστυνομικούς μέλη της Ένωσης μας .

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                       -Ο-

Πρόεδρος                                      Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος          ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                   6977665820