Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΤΛ.

Γλυφάδα 02/03/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

   Τις τελευταίες μέρες ακούμε συνεχώς για την απεμπλοκή των αστυνομικών από πολιτικούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους κτλ., όμως κατά ένα παράδοξο τρόπο ουδείς από τους συναδέλφους που αποδεσμεύονται δεν καταλήγουν στα Αστυνομικά Τμήματα ή Τμήματα Ασφαλείας που αιμορραγούν πραγματικά.

   Αυτό συμβαίνει διότι οι μισοί εξ αυτών μετατέθηκαν σε υπηρεσίες της αρεσκείας τους, οι οποίες φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας, και οι άλλοι μισοί ενώ μετατέθηκαν σε διάφορες Διευθύνσεις του Νομού Αττικής κατόπιν αποσπάστηκαν εκ νέου σε πολιτικά πρόσωπα κτλ..

   Συγκεκριμένα στην Διεύθυνση Νοτιοανατολικής έχει τοποθετηθεί μέχρι τώρα μόνο ένας Αστυνομικός από αυτούς που απεμπλάκησαν.

   Επειδή γνωρίζουμε ότι η φιλοσοφία της νέας πολιτικής ηγεσίας είναι αστυνομία για τον πολίτη που την έχει πραγματικά ανάγκη, παρακαλούμε όπως δοθεί η απαιτούμενη βαρύτητα στο ζήτημα, έτσι ώστε να μετακινηθεί προσωπικό προς τις αστυνομικές υπηρεσίες που βρίσκονται καθημερινά στο μάτι του κυκλώνα προκειμένου να προστατεύσουν το αγαθό της ασφάλειας των πολιτών.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                          -Ο-

     Πρόεδρος                                 Γεν.Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος       ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων