Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γέμισε χαμόγελα το ίδρυμα παιδικής προστασίας του Αναρρωτηρίου Πεντέλης

Γλυφάδα, 29/04/2021

Λογότυπο Νοτιοανατολικής HD    ΣΗΜΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

1 ΤΡΟΦΙΜΑ

2 ΤΡΟΦΙΜΑ

3 ΤΡΟΦΙΜΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 29/04/2021 πρωινές ώρες η παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης και πασχαλινών ειδών στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας του Αναρρωτηρίου Πεντέλης, κατόπιν της επιτυχημένης φιλανθρωπικής δράσης της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο σκοπός της φιλανθρωπικής δράσης που πραγματοποιήθηκε ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα, με την κοινή προσπάθεια των δύο Ενώσεων για να προσφέρουμε χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους και μία μικρή διευκόλυνση στους ανθρώπους που επιτελούν το θεάρεστο αυτό έργο στο συγκεκριμένο Ίδρυμα, ολοκληρώθηκε με την παράδοση των ειδών που συγκεντρώθηκαν.

Δεν θα κρύψουμε την ιδιαίτερη συγκίνηση την οποία νιώσαμε όλοι οι παραβρισκόμενοι αντικρίζοντας τα πρόσωπα των παιδιών και την λάμψη στα μάτια τους για μία αγκαλιά και ένα χαμόγελο. Υποσχεθήκαμε πως με το τέλος της δύσκολης αυτής συγκυρίας της πανδημίας την οποία βιώνουμε θα επιστρέψουμε και θα τους χαρίσουμε όλες αυτές τις αγκαλιές και τα χαμόγελα που τους χρωστάμε.

Να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη των δύο Ενώσεων που αγκάλιασαν και στήριξαν αυτή την κοινή φιλανθρωπική δράση για ακόμη μία φορά, όπως επίσης τον κ. Αντώνιο ΤΣΑΤΣΟ και τον κ. Νικόλαο ΣΟΥΤΑ για την χορηγία τους και τέλος τον Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Σπύρο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ και την κα. Αικατερίνη ΖΑΛΠΑΡΙΝΗ για την άψογη φιλοξενία-συνεργασία.

Παρευρέθηκαν την ημέρα παράδοσης από την Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων ο Αντιπρόεδρος Δ.Μ. Αθανάσιος ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας-Υπεύθυνος Τύπου Στέφανος ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗΣ, ο αντιπρόσωπος Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων και διοργανωτής της δράσης Ελευθέριος ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ και από την Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. ο Πρόεδρος Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Ταμίας Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ.

Καλή Ανάσταση σε όλους, με την ευχή όλα τα παιδιά του κόσμου να μεγαλώνουν σε περιβάλλον γεμάτο από αγάπη, στοργή κι ευτυχία.

*Από τους παρευρισκόμενους των δύο Ενώσεων πάρθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19 όπως επίσης έχουν γίνει και τα καθιερωμένα βάση νομοθεσίας self-test.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ