Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Ν/Α: Θερμά συγχαρητήρια στην Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης Α/Β' Αθανασία ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ για την τοποθέτηση πλαστικού προστατευτικού τζαμιού (plexiglass) στην Υπηρεσία της κατόπιν προσωπικών της ενεργειών.

Γλυφάδα, 08/05/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, μέλους μας και εκλεγμένου Αντιπροσώπου στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., Αστυνόμου Β΄ Αθανασίας ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ, όπου χάρις των προσωπικών της ενεργειών και με την ευγενική χορηγία πολιτών, τοποθετήθηκε πλαστικό προστατευτικό τζάμι (plexiglass) στο γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας για την προστασία των συναδέλφων από τον ιό Covid-19.

Ομοίως με προσωπικές της ενέργειες, η Διοικητής εξασφάλισε από μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και φαρμακείο της περιοχής δικαιοδοσίας της, υλικά ατομικής προστασίας (χειρουργικές μάσκες προσώπου, γάντια, αντισηπτικά κτλ.) για την προστασία των συναδέλφων μας από την πανδημία του ιού Covid-19.

Όπως επανειλημμένα έχουμε πει, δεν πρέπει να καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας την λύση!

Οφείλουμε να ακολουθούμε το παράδειγμα της Αστυνόμου Κας Αθανασίας ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ, παρεμβαίνοντας και δίνοντας τις λύσεις που μπορούμε, παραμένοντας εμπράκτως δίπλα στους συναδέλφους μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά τους στον εργασιακό τους χώρο!

Για άλλη μία φορά εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού Αργυρούπολης Αστυνόμου Β΄ Αθανασίας ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ και ελπίζουμε το παράδειγμά της και την ανιδιοτελή προσφορά της στους συναδέλφους να το ακολουθήσουν και άλλοι Διοικητές Υπηρεσιών.

                                                                                   Για το Δ.Σ.
                                                       -Ο-                                                                -Ο-
                                                 Πρόεδρος                                               Γενικός Γραμματέας
                                 Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                                  Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ