Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Ένωση Ν/Α: Συνεχίζεται η διανομή υλικού (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά) στους Αστυνομικούς για την αντιμετώπιση του Covid-19 (κορονοϊού).

Γλυφάδα, 25/03/2020

ΚΟΡΩΠΙ 1 25 03 2020

ΚΟΡΩΠΙ 2 25 03 2020

Την Κυριακή 22/03/2020, συνεχίστηκε από την Ένωσή μας η διανομή υλικού για την προστασία των συναδέλφων μας από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό).

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Ηλίας Βρέντας, διένειμε γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ν/Α Αττικής.

Το υλικό για την προστασία από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό), αυτήν την φορά παραδόθηκε στους Αστυνομικούς του Τμήματος Τάξης και Ασφαλείας Κρωπίας.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους εκτελούν τα καθήκοντά τους, κάτω από τις αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε ως Χώρα!

Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε δίπλα στους συναδέλφους μας. Δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας την λύση! Παρεμβαίνουμε δίνοντας εμείς τις λύσεις που μπορούμε!

Καταστήσαμε σαφές στους συναδέλφους πως η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και για αυτό απαιτείται ψυχραιμία και υπευθυνότητα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Είναι μια πρωτοβουλία που ως Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσουμε, έτσι ώστε να εφοδιαστούν όλοι οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής με μάσκες, γάντια και υλικό για την πρόληψη και αντιμετώπιση του ιού Covid-19 (κορονοϊού).

-Ο-                                                                            -O-
                                        Πρόεδρος                                                            Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                          ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                                      6978079503                                                             6948040159