Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με επιτυχία διεξήχθη η εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της Ένωσης Ν/Α Αττικής στη Γλυφάδα

Γλυφάδα, 15/06/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Την Πέμπτη 13/06/2024 κατά τις ώρες 09:00-13:00, πραγματοποιήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εκ νέου εθελοντική αιμοδοσία, αυτή τη φορά στα γραφεία της Ένωσής μας στη Γλυφάδα.

Γνωρίζοντας πως οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ, τουναντίον αυξάνονται κατακόρυφα τους καλοκαιρινούς μήνες, οι συνάδελφοί μας διακατεχόμενοι από αγνά αισθήματα προς τον συνάνθρωπο και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14/06) όπως έχει οριστεί από Διεθνείς Οργανισμούς και παρά τον καύσωνα που επικρατούσε, η αποτίμηση ανήλθε σε υψηλά ποσοστά. Συγκεντρώθηκε ικανός αριθμός φιαλών για την Τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, η οποία σημειωτέον δημιουργήθηκε από ιδρύσεως αυτής, προκειμένου να υπάρχει διαθεσιμότητα τόσο για τα μέλη μας, όσο και τις οικογένειές τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους οι οποίοι προσέφεραν αίμα, έτσι ώστε να καθίσταται δυνατή η κάλυψη, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας μετά το καλοκαίρι.