Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Ν/Α: Συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα η διανομή υλικού στους Αστυνομικούς για την αντιμετώπιση του Covid-19 (κορονοϊού).

Γλυφάδα, 18/03/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

1 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ

 

2 ΕΠΙΣΚΕΕΨΗ ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ

3 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ

                                        4 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ

Την Τρίτη 17/03/2020, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας Βρέντας και ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς, συνέχισαν για πέμπτη μέρα την διανομή υλικού για την προστασία των Αστυνομικών από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό) (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά), στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ν/Α Αττικής.

Το υλικό για την προστασία από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό), αυτήν την φορά παραδόθηκε στους Αστυνομικούς των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας Κερατέας και Λαυρεωτικής, στην Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς και στο Τμήμα Αλλοδαπών Λαυρίου.

Άξιο μνείας είναι το γεγονός πως ο Δήμος Λαυρεωτικής, σε αγαστή συνεργασία με τον Αντιπρόσωπό μας και τοπικό Σύμβουλο του Δήμου Βαγγέλη ΜΠΟΥΖΑ, προέβησαν στην απολύμανση Υπηρεσιών του Δήμου Λαυρεωτικής, συμπεριλαμβανομένων και των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας που υπάγονται στην εδαφική αρμοδιότητα του Δήμου Λαυρεωτικής.

Η Ένωσή μας, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Κον Δημήτριο ΛΟΥΚΑ, ο οποίος μέσω του Αντιπροσώπου μας Βαγγέλη ΜΠΟΥΖΑ, προέβη σε αυτήν την πρωτοβουλία η οποία ευχόμαστε να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους Δήμους.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους εκτελούν τα καθήκοντά τους, κάτω από τις αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε ως Χώρα!

Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε δίπλα στους συναδέλφους μας. Δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας την λύση! Παρεμβαίνουμε δίνοντας εμείς τις λύσεις που μπορούμε!

Καταστήσαμε σαφές στους συναδέλφους πως η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και για αυτό απαιτείται ψυχραιμία και υπευθυνότητα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Είναι μια πρωτοβουλία που ως Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσουμε, έτσι ώστε να εφοδιαστούν όλοι οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής με μάσκες, γάντια και υλικό για την πρόληψη και αντιμετώπιση του ιού Covid-19 (κορονοϊού).

                                                                                         Για το Δ.Σ.
                                                         -Ο-                                                                           -Ο-
                                                   Πρόεδρος                                                         Γενικός Γραμματέας
                                     Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                                          Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ