Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόμνημα της Ένωσης Ν/Α στον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση για την απώλεια των διπλών χρόνων Υπηρεσίας των Ειδικών Υπηρεσιών (Πυροτεχνουργοί-Συνοδοί Σκύλων ανίχνευσης εκρηκτικών, Ε.Κ.Α.M & ελικόπτερα)

Γλυφάδα, 28/01/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Δ.Ε.Α

Η Ένωσή μας, πριν την ψήφιση του Νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και στα πλαίσια διαβούλευσης του Σχεδίου Νόμου, απέστειλε υπόμνημα στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, για την διόρθωση της αδικίας που εμπεριέχει το εν λόγω Νομοσχέδιο όσον αφορά την απώλεια μεγάλου ποσοστού αναπλήρωσης των διπλών συντάξιμων χρόνων Υπηρεσίας κάποιων Υπηρεσιών από 2% σε 0,5% μετά τα Σαράντα (40) έτη Υπηρεσίας, μεταξύ αυτών: Πυροτεχνουργοί Ανιχνευτές – Εξουδετερωτές αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων ανίχνευσης εκρηκτικών, Ε.Κ.Α.Μ., Ιπτάμενοι και Μηχανικοί Εναερίων Μέσων της ΕΛ.ΑΣ. κτλ.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, διαχειρίζεται εδώ και ημέρες το ζήτημα με τον Νομικό της Σύμβουλο Αθανάσιο Κανελλόπουλο, καθώς και με επιστημονικούς παράγοντες οι οποίοι και κατά το παρελθόν έχουν ασχοληθεί με το ασφαλιστικό της ΕΛ.ΑΣ. πριν τον Νόμο Κατρούγκαλου.

Η Ένωσή μας είναι για άλλη μία φορά παρούσα και παρεμβαίνει έτσι ώστε να προασπίσει τα δικαιώματα των μελών της και των Υπηρεσιών που βρίσκονται στα όρια της εδαφικής αρμοδιότητάς της.

                                                                             Για το Δ.Σ.

                               -Ο-                                                                                                    -Ο-
                        Πρόεδρος                                                                                      Γεν. Γραμματέας

           ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                   ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                      6978079503                                                                                       6948040159