Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Ν/Α: Η Ένωση Ν/Α Αττικής συνεχίζει να τοποθετεί «plexiglass» και να διανέμει σύγχρονα ηλεκτρονικά θερμόμετρα σε όλες τις Υπηρεσίες της Ν/Α

Γλυφάδα, 04/09/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

EIKONA 1

EIKONA 2

EIKONA 3

EIKONA 4

EIKONA 5

EIKONA 6

EIKONA 7

EIKONA 8

EIKONA 9

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, αποτελούμενο αυτή την φορά από τον Α΄ Αντιπρόεδρο Ηλία ΒΡΕΝΤΑ, το Γενικό Γραμματέα Νίκο ΚΟΡΟΜΗΛΑ  και τον εκλεγμένο Αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Βαγγέλη ΜΠΟΥΖΑ, συνεχίζει να στηρίζει τους αστυνομικούς των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά της όρια.

Σε συνέχεια των δράσεων της Ένωσης, την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2020, τοποθετήθηκαν «plexiglass» και παραδόθηκαν σύγχρονα ηλεκτρονικά θερμόμετρα στα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας Σαρωνικού, Κερατέας, Λαυρεωτικής, στο Β΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής, στο Τμήμα Διαβατηρίων Κερατέας και στο Τμήμα Αλλοδαπών Λαυρίου, προκειμένου να προστατευθούν οι αστυνομικοί που έρχονται σε επαφή με πολίτες, αλλά και να αποτραπεί όσο είναι δυνατό η διασπορά του ιού Covid-19.

Έπεται η τοποθέτηση στις υπόλοιπες Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σημειώνουμε, για άλλη μία φορά, πως η προμήθεια των προστατευτικών «plexiglass» έγινε με άμεσες ενέργειες του Προεδρείου της Ένωσης και υπό της χορηγίας του εφοπλιστή, κ. Αθανασίου ΜΑΡΤΙΝΟΥ, με τη συμβολή της UNESCO Νοτίων Προαστίων και της Προέδρου της Σούλας ΚΟΚΟΛΕΤΣΙΟΥ.
Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση του Προεδρείου της Ένωσης.

ΕΙΚΟΝΑ 10

ΕΙΚΟΝΑ 11

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί και η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Σαρωνικού Α/Α΄ Χρήστου ΚΟΚΚΑΛΗ, για τοποθέτηση ειδικών «plexiglass» σε οχήματα, τόσο του Τμήματος Ασφαλείας, όσο και του Τμήματος Τάξης του Σαρωνικού.

Η Ένωσή μας, συνεχίζει με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης να στηρίζει το συνάδελφο με κάθε τρόπο.

                                                                                Για το Δ.Σ.
                                                 -Ο-                                                                            -Ο-
                                            Πρόεδρος                                                           Γενικός Γραμματέας
                               ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                         ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος