Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΕΝΩΣΗ Ν/Α ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γλυφάδα 16/07/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωσή μας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Χώρα μας συνεχίζει να είναι παρών, δίπλα στους συναδέλφους των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σήμερα 16/07/2015 και ώρα 11:00 επισκεφθήκαμε το Τμήμα Τάξης  και Τμήμα Ασφαλείας Μαρκοπούλου, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των Υπηρεσιών αυτών. Συγκεκριμένα οι συνάδελφοι του Τ.Α. Μαρκοπούλου απευθύνθηκαν στο Προεδρείο  της Ένωσης μας, προκειμένου να εξασφαλίσουν δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ήταν απαραίτητοι για την λειτουργία της Υπηρεσίας τους.

Το Προεδρείο  απευθύνθηκε στον εφοπλιστή κ. ΜΑΡΤΙΝΟ Αθανάσιο, ο οποίος για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε άμεσα. Οι υπολογιστές παραδόθηκαν στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου, από τον διευθυντή του γραφείου του εφοπλιστή κ. ΜΑΡΤΙΝΟΥ,  κ. ΠΑΓΩΝΗ Γεώργιο και το Προεδρείο της Ένωσης. Κατά την παράδοση συζητήθηκε ως πρόβλημα για άμεση επίλυση, από τους συναδέλφους και τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ Γεώργιο, η έλλειψη υπηρεσιακού οχήματος στο συγκεκριμένο Τμήμα Ασφαλείας, μιας και τα δυο οχήματα που διαθέτει είναι σε ακινησία λόγω βλάβης.

 

                                                                           (Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την παράδοση των δυο (2) Η/Υ στο Τ.Α. Μαρκοπούλου)

Ο διευθυντής του γραφείου του κ. ΜΑΡΤΙΝΟY, δράττοντας την ευκαιρία, ανέλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος, έτσι ώστε να επισκευαστεί το ένα από τα δύο υπηρεσιακά οχήματα για να μπορέσει να λειτουργήσει η Υπηρεσία. 

Θεωρούμε ότι η βοήθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στις συγκεκριμένες συγκυρίες είναι αναγκαία προκειμένου να λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες.

Κατά τη συνάντηση με τους συναδέλφους των συγκεκριμένων Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας, διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά ότι οι αποσπάσεις του προσωπικού που υπηρετούν σε αυτά, είναι ένας βραχνάς που θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.

                                                                  (Φωτογραφικό στιγμιότυπο με συναδέλφους στο Α.Τ. Μαρκοπούλου)

Είναι απαράδεκτο στις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής, ο αριθμός της οργανικής δύναμης να μηνσυνάδει με την πραγματικότητα και να είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την παρούσα.

Όσον αφορά το Τ.Α. Μαρκοπούλου θα διαβιβάσουμε στον Διευθυντή της Υ.Α.Ν/Α.Α., αίτημα των συναδέλφων του συγκεκριμένου Τ.Α. για μείωση του αριθμού των αστυνομικών που διατίθενται σε μέτρα (Μέγαρο Μαξίμου-Υ.Κ.Α. κτλ.) έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει η Υπηρεσία.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι, παρότι το γενικό ενδιαφέρον εστιάζεται στην οικονομικά  δύσκολη συγκυρία της Χώρας, θα πρέπει αυτό να μην λειτουργεί ως άλλοθι, αλλά από το μετερίζι που έχει ταχθεί ο καθένας μας να κάνει την δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί. 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                             -Ο-

Πρόεδρος                            Γεν.Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος           ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

6978079503                                       6977506464