Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Ένωση Ν/Α: Έναρξη συνεργασίας με την Ευρωκλινική Αθηνών-Παίδων

Γλυφάδα, 28/09/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ 1.1ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ 4ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ 2.1

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Όμιλο Ευρωκλινικής για την κάλυψη των μελών της, μέσω της παροχής υπηρεσιών υγείας και φροντίδας.

Συγκεκριμένα, με τη συνεργασία αυτή διασφαλίζεται η απευθείας και δωρεάν πρόσβαση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ευρωκλινικής Αθηνών και της Ευρωκλινικής Παίδων, απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις με πολύ προνομιακές τιμές στους ιατρούς της Ευρωκλινικής, διαγνωστικές εξετάσεις σε χαμηλό κόστος και ειδικά προγράμματα προληπτικών ελέγχων (check up). Επιπλέον εξασφαλίζεται πρόσβαση και παροχές υγείας στο Πολυιατρείο της Ευρωκλινικής στην συμβολή των οδών Α. Τσόχα και Δ. Σούτσου (ΣΗΜΕΙΟ ΔΥΟ) το οποίο προσφέρει υπηρεσίες διάγνωσης, ευεξίας και ομορφιάς για όλη την οικογένεια.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν για τα μέλη της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α καθώς και για τους Α΄ βαθμού συγγενείς τους (σύζυγο, παιδιά).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά παρακάτω τις παροχές και τα προνόμια που θα λαμβάνουν στον Όμιλο Ευρωκλινικής. Για οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία  είναι διαθέσιμο το τηλέφωνο της Ένωσης: 210-9620840 (Δευ. – Παρ., 09:00 – 15:00, Σάβ, 09:00 – 14:00)

Ευρωκλινική Κάρτα ΠρονομίωνΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

• της Ευρωκλινικής Αθηνών στις εξής ειδικότητες: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό 24 ώρες το 24ώρο
  • της Ευρωκλινικής Παίδων στις εξής ειδικότητες: Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό 24 ώρες το 24ώρο και Ορθοπεδικό, ΩΡΛ Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00π.μ.-19:00π.μ. και Σάββατο 9:00π.μ-14:00μ.μ
  • On call ειδικότητες 60€***

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

• Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις* για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
    • αξίας 300€ ανά περιστατικό** της Ευρωκλινικής Αθηνών
    • αξίας 300€ ανά περιστατικό** της Ευρωκλινικής Παίδων
  • Προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠΥΥ σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα ανωτέρω όρια
  • Απόλυτα προνομιακή τιμολόγηση σε ιατρικές και χειρουργικές πράξεις, οι οποίες πραγματοποιούνται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

*Στις δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις δεν συμπεριλαμβάνονται υλικά, ειδικά υλικά, φάρμακα, αμοιβές ιατρών και ενδοσκοπικές πράξεις και οι εξετάσεις μοριακής βιολογίας

** Για τον υπολογισμό της αξίας των δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων χρησιμοποιείται προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠΥΥ – προνομιακός τιμοκατάλογος σε απεικονιστικές εξετάσεις

*** Η χρέωση για την ειδικότητα του Ακτινολόγου 60€, είναι Δευτ έως Παρ 20:00 – 09:00 το πρωί και Σάββατο / Κυριακή / Αργίες για την Ευρωκλινική Αθηνών και Δευτ έως Παρ 21:00 – 09:00 το πρωί και Σάββατο / Κυριακή / Αργίες για την Ευρωκλινική Παίδων

ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

• Ιατρικές επισκέψεις σε προνομιακή τιμή 15€ κατόπιν ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, της Ευρωκλινικής Αθηνών, στις ειδικότητες Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Γενικού Χειρουργού
  • Ιατρικές επισκέψεις σε προνομιακή τιμή 25€ κατόπιν ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, της Ευρωκλινικής Αθηνών, στις ειδικότητες ΩΡΛ,  Οφθαλμίατρού,  Δερματολόγου, Ενδοκρινολόγου, Νευρολόγου, Γυναικολόγου, Ουρολόγου, Γαστρεντερολόγου, Πνευμονολόγου, Αγγειοχειρουργού, Νευροχειρουργού
  • Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις κατόπιν ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, σε όλες τις ειδικότητες ιατρών της Ευρωκλινικής Παίδων έναντι αντιτίμου 30€ για τους Επιμελητές και 50€ για τους Διευθυντές, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επίσκεψη σε Αναπτυξιολόγο στην προνομιακή τιμή των 100€.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

• Προνομιακές τιμές σε προγράμματα προληπτικού ελέγχου (check up)

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ

Για προγραμματισμό των ραντεβού και γενικές πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό – συντονιστικό κέντρο στο 215 5155323, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν για και για συγγενείς Α βαθμού (σύζυγο, παιδιά) με την υποχρεωτική επίδειξη της κάρτας προνομίων .

O ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα της μετατροπής των χαρακτηριστικών ή την κατάργηση μέρους ή όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Ευρωκλινική Παροχή Υπηρεσιών

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ σε ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ – ΣΗΜΕΙΟ Δ.Υ.Ο

Το Πολυιατρείο – Σημείο Δ.Υ.Ο (Διάγνωση – Υγεία – Ομορφιά) της Ευρωκλινικής βρίσκεται στην οδό Τσόχα 24 & Σούτσου 37, λίγα μόλις μέτρα από τον σταθμό του μετρό Αμπελοκήπων.

Στους νέους, μοντέρνους χώρους του Πολυιατρείου, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, διάγνωσης, ομορφιάς και ευεξίας για τη γυναίκα και τον άνδρα.

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Δώρο η συμμετοχή του ασφαλισμένου για όλες τις αιματολογικές, βιοχημικές και ανοσολογικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται μέσω ΕΟΠΥΥ (με την προσκόμιση έγκυρου παραπεμπτικού) στο Πολυιατρείο Σημείο Δ.Υ.Ο.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρέχονται από τους εξειδικευμένους δερματολόγους του Πολυιατρείου:

• Πλήρης Δερματολογική Εξέταση: 25 €
  • Χαρτογράφηση Σπίλων:
    • Μεμονωμένος σπίλος: 20 €
    • Χαρτογράφηση Σώματος: 70 €
  • Έλεγχος Αφροδισίων Νοσημάτων 20 €
    • Κλινική Εκτίμηση από Δερματολόγο/Αφροδισιολόγο
    • Αιματολογικός Έλεγχος
  • Βεβαίωση Κολυμβητηρίου: 10 €
  • Έλεγχος Ονύχων: 30 € & Λήψη Καλλιέργειας: 12 €
  • Προνομιακή τιμολόγηση για δερματολογικές πράξεις, κρυοπηξίες κλπ