Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΝΩΣΗΣ Ν/Α ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Γλυφάδα 27/08/2015              

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Η Ένωσή μας έστειλε το κάτωθι έγγραφο προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Κορωπίου σχετικά με την φύλαξη τοξικών αποβλήτων σε ανοιχτό χώρο στο Κορωπί:

       Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Ελληνική Αστυνομία ασχολείται με κάθε είδους πάρεργα, διότι οι εμπλεκόμενοι φορείς προσπαθούν να μεταβιβάσουν τις ευθύνες εκεί που δεν πρέπει.

      Αναφερόμαστε στη φύλαξη των τοξικών αποβλήτων που εγκαταλείφθηκαν σε ανοιχτό χώρο στο Κορωπί Αττικής και φυλάσσονται επί εικοσιτετραώρου βάσεως από το Τμήμα Τάξης Κορωπίου αλλά και τα όμορα Αστυνομικά Τμήματα, απασχολώντας μεγάλο αριθμό Αστυνομικών.

     Την ευθύνη της αποκομιδής των τοξικών αποβλήτων φυσικά την έχει η Περιφέρεια Αττικής, η οποία θα πρέπει άμεσα να φροντίσει ώστε αυτά να απομακρυνθούν τηρώντας όλες τις διαδικασίες ασφάλειας και υγιεινής.

     Η αστυνομία πρέπει να ασχοληθεί επιτέλους με την προστασία και ασφάλεια του πολίτη, καθώς επίσης η Περιφέρεια και οι Δήμοι να επιτελέσουν το έργο τους, ώστε να απαλλάξουν την ΕΛ.ΑΣ. από παραπάνω ενασχολήσεις, μιας και το συγκεκριμένο ζήτημα μπορούσε ήδη να έχει λυθεί, ενώ διατηρείται και συντηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα στον κυκεώνα των διαδικασιών.  

     Παρακαλούμε να γίνουν όλες αυτές οι ενέργειες, έτσι ώστε να απομακρυνθούν τα τοξικά απόβλητα και να απεμπλακούν τα όμορα Τμήματα από τη φύλαξή τους.

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                -Ο-

Πρόεδρος                                              Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                 ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

6978079503                                                      6977506464