Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση Νοτιοανατολικής προχωράει σε προσφυγές για την διεκδίκηση της αναδρομικής διαφοράς των αποδοχών

Γλυφάδα 01/12/2016

Η Ένωση Νοτιοανατολικής προχωράει σε προσφυγές για την διεκδίκηση της αναδρομικής διαφοράς των αποδοχών.

Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσής μας ότι θα πρέπει να κατατεθούν αγωγές για την δικαστική διεκδίκηση της αναδρομικής διαφοράς αποδοχών που έχει προκύψει με την έκδοση θετικής απόφασης της Ολομέλειας του ΣΤΕ (υπ’ αρίθμ 1127/2016) με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές τόσο οι διατάξεις περί των αναδρομικών που επέστρεφαν μόνο το 50% της διαφοράς των αποδοχών των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, όσο και η αναπροσαρμογή των αποδοχών στα επίπεδα που ίσχυαν έως 31/07/2012.
Σε εκτέλεση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας , το Δημόσιο θα έπρεπε να αναπροσαρμόσει τους μισθούς και να καταβάλει το σύνολο των οφειλόμενων αναδρομικών.
Όσοι Συνάδελφοι μέλη της Ένωσης μας επιθυμούν να προσφύγουν δικαστικά μέσω άσκησης αγωγών για την διεκδίκηση των αξιώσεων μας για το χρονικό διάστημα από 01/01/2015 έως 31/12/2016 για τα οποία έχουν προκύψει νέες μισθολογικές διαφορές μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της Ένωσής μας και στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών στον ΄Β Αντιπρόεδρο ΒΡΕΝΤΑ Ηλία.
Οι δικηγόροι που μας έχουν καταθέσει προσφορές είναι ο κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ με 30 ευρώ και ο κ. ΛΑΓΟΣ με 35 ευρώ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Ένωσης μας για να ενημερωθείτε σας.

                                                                                                                                    Για το Δ.Σ.

                 -O-                                                                               -O-

            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

     ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                    ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος