Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διεξαγωγή Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Ένωσης Ν/Α Αττικής

Γλυφάδα, 19-05-2022

Αρ. Πρωτ.: 79/2022

ΠΡΟΣ: Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας στη συνεδρίαση που έγινε την Τετάρτη 18/05/2022 και ώρα 15:00, αποφάσισε τον προσδιορισμό της διεξαγωγής Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, τις παρακάτω ημερομηνίες.

– Η πρώτη, την Τετάρτη 01/06/2022 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών (κτίριο 10, 2ος όροφος).

– Η δεύτερη, την Τρίτη 07/06/2022 και ώρα 11:00 εφόσον δεν έχει υπάρξει στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση απαρτία, ορίζεται ως τελευταία ημερομηνία πραγματοποίησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στον ίδιο χώρο (κτίριο 10, 2ος όροφος αίθουσα συγκεντρώσεων Δ.Α.Α.Α) και την ίδια ώρα με τα παρακάτω θέματα:

1. Διοικητικός Απολογισμός.
2. Οικονομικός Aπολογισμός.
3. Οικονομικός Προϋπολογισμός.
4. Αλλαγή καταστατικού – εναρμόνιση με την κείμενη νομοθεσία.
5. Τοποθετήσεις Μελών-Συναδέλφων.
6. Ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα.

Σας γνωρίζουμε πως οι ανωτέρω θα πραγματοποιηθούν με υβριδικό τρόπο, φυσική παρουσία και εξ’ αποστάσεως (μέσω ζωντανής μετάδοσης από το κανάλι της Ένωσής μας στο «YouTube»).

Όσα μέλη επιθυμούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως (ψηφιακά) τις Γενικές Συνελεύσεις, για να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση, θα πρέπει να συνδεθούν στο σύνδεσμο που θα τους αποσταλεί στο προσωπικό τους email (η πρόσκληση είναι ιδιωτική) που έχουν δηλώσει στην Ένωση. Η αποστολή του εν λόγω συνδέσμου θα γίνει λίγα λεπτά πριν την ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης.

Επίσης, τα μέλη που θα συμμετάσχουν, θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα στα email που έχουν δηλώσει από την εφαρμογή «ΖΕΥΣ», το οποίο θα εμπεριέχει σύνδεσμο προκειμένου να μπορέσουν να ψηφίσουν εξ’ αποστάσεως.

Αυτονόητο είναι πως η προστασία των προσωπικών δεδομένων και της μυστικότητας της ψήφου είναι απόλυτα διασφαλισμένες.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

η συμμετοχή όλων των μελών της Ένωσής μας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση είναι επιβεβλημένη διότι αυτή αποτελεί το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο που αποφασίζει για θέματα που μας αφορούν.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ