Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσκεψη Δημάρχου Κερατέας, Λαυρίου καθώς και οικισμών του Δήμου Λαυρεωτικής Κου Δημήτρη ΛΟΥΚΑ στα γραφεία της Ένωσής μας.

Γλυφάδα 05/04/2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Ο νύν Δήμαρχος Λαυρεωτικής Κος Δημήτρης ΛΟΥΚΑΣ και υποψήφιος με την παράταξη «Δημοτική Καινοτομία», μαζί με τον αντιπρόσωπο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Βαγγέλη ΜΠΟΥΖΑ και υποψήφιο, συμπορευόμενο με τον νυν Δήμαρχο, επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Ένωσής μας Κον Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ και συζήτησαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των κατοίκων των περιοχών Κερατέας, Λαυρίου καθώς και οικισμών του Δήμου Λαυρεωτικής.

Η συνεργασία της Ένωσής με τον Δήμο Λαυρεωτικής και ειδικότερα με τον Κον Δήμαρχο υφίσταται αρκετό καιρό, συνεχίζει να υπάρχει και από κοινού με την βοήθεια του κοινοτικού συμβουλίου, προβαίνουμε σε δράσεις και παρεμβάσεις προς την επίλυση ζωτικών προβλημάτων καθώς και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.
Οι κοινές μας δράσεις με τον Δήμο Λαυρεωτικής αλλά και τις ευρύτερες κοινωνίες του Λαυρίου, εστίασαν στους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του εγκλήματος, της παράνομης μετανάστευσης καθώς και στο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού (bulling) με επιτόπιες συναντήσεις στα σχολεία και συζητήσεις με τους αρμοδίους.
Η συνεργασία είναι δεδομένο πως θα συνεχιστεί και είμαστε σίγουροι για την αγαστή συνεργασία. Ο Κος Δήμαρχος Λαυρεωτικής, ήρθε σε επαφή με όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου μας και όπως μας ενημέρωσε θα συνεχίσει τις επαφές του με την Φυσική και την Πολιτική ηγεσία.
Δεδομένου ότι θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα στην ακτοπλοΐα στο λιμάνι του Λαυρίου, γεγονός που δύναται να το καταστήσει το πρώτο λιμάνι της Χώρας σε επισκεψιμότητα, μετά τον Πειραιά, καθίσταται απολύτως σαφές πως οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του Δήμου θα αυξηθούν και απαιτούν ορθολογικούς χειρισμούς από άξιους ανθρώπους.
Η Ένωσή μας είναι ανοιχτή σε οιονδήποτε υποψήφιο επιθυμεί, ανεξαρτήτου παράταξης και περιοχής της Νοτιοανατολικής Αττικής, προκειμένου να οικοδομηθεί μια αγαστή σχέση συνεργασίας για το παρόν, αλλά και για το μέλλον.

                                                                                      Για το Δ.Σ.

                                                                   -Ο-                                               -Ο-
                                                              Πρόεδρος                               Γεν. Γραμματέας

                                                  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος            ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                                                         6978079503                                     6948040159