Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ-ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

EASy
ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ 2109620840
fax 2109692996
www.eaynaa.gr
POASY

Γλυφάδα 30/04/2014                                                       ΠΡΟΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ

Αρ.Πρώτ.45

Περιήλθε στην Ένωσή μας η πληροφορία από συναδέλφους γονείς, τα παιδιά των οποίων πέτυχαν στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων το ακαδημαϊκό έτος 2012 – 2013, ότι από τον Ιανουάριο του 2014 δεν τους χορηγείται από την Δ/νση διαχείρισης χρηματικού το επίδομα τέκνου, λόγω της συμπλήρωσης του 18ου έτους της ηλικίας τους, αν και υπεβλήθησαν οι σχετικές βεβαιώσεις που τους χορηγήθηκαν από τα αστυνομικά τμήματα, για την επαναχορήγηση  του σχετικού επιδόματος, με την αιτιολογία ότι δεν έχουν εγγραφή ακόμη στις οικείες σχολές.

Οι επιτυχόντες όμως σύμφωνα με σχετικό Νόμο θα εγγραφούν στις σχολές το ακαδημαϊκό  έτος 2015-2016 και μέχρι τότε, αναγκαστικά και χωρίς τούτο να είναι επιλογή τους θα επιβαρύνουν τις οικογένειές τους.

Θεωρείται δίκαιη ή μη καταβολή του σχετικού επιδόματος; θα πρέπει ή όχι να δοθεί μία σχετική διαταγή από  το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη;

Παρακαλούμε , όπως η ομοσπονδία μας προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα.

-Ο-                                                                                                                   -Ο-

Πρόεδρος                                                                                                       Γεν.Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                                 ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος