Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θερμά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του Τ.Α. Αερολιμένα Αθηνών για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης

Γλυφάδα, 07/06/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ 07 06 2021

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους του Τ.Α. Αερολιμένα Αθηνών για τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης.

Ειδικότερα, την 04/06/2021, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών έπειτα από συντονισμένες έρευνες και από πληροφορίες που κατάφεραν να αποσπάσουν και εν συνέχεια αξιοποιώντας τες, εντόπισαν και συνέλαβαν εγκληματική οργάνωση που κατασκεύαζε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία προωθούσε σε αλλοδαπούς υπηκόους προκειμένου να φύγουν από τη Χώρα μας έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού.

Οι συνάδελφοί μας λειτούργησαν με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα και σε σύντομο χρονικό διάστημα εντόπισαν τους δράστες καθώς και το παράνομο τυπογραφείο που είχαν στήσει για να κατασκευάζουν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Αναμφισβήτητα τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια διότι με τη συγκεκριμένη επιτυχία τους, η οποία έρχεται σε συνέχεια προγενέστερων, τονώνεται το αίσθημα ασφάλειας όλων των εργαζομένων αλλά και των επιβατών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ