Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης κατά της μάστιγας των ναρκωτικών παρά την έλλειψη προσωπικού

Γλυφάδα, 05/05/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

ΤΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 05 05 2022

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, οι οποίοι πιστοί στο καθήκον, σημείωσαν ακόμα μία επιτυχία κατά της μάστιγας των ναρκωτικών. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8,5 κιλά ινδικής κάνναβης (χασίς).

Ειδικότερα, στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, είχαν περιέλθει το προηγούμενο χρονικό διάστημα πληροφορίες για τη δράση του ανωτέρω ατόμου. Έτσι, την Τετάρτη 04/05/2022 πραγματοποιήθηκε συντονισμένη νομότυπη επιχείρηση στην οικία του, όπου και βρέθηκε η επίμαχη ποσότητα ναρκωτικών με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.

Ο κατηγορούμενος, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι έχει αποδυναμωθεί από προσωπικό η Υπηρεσία τους, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε άλλα Τμήματα Ασφαλείας και Τάξης της Νοτιοανατολικής Αττικής, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και μοχθούν καθημερινά για την πάταξη της εγκληματικότητας, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά ότι, οι λιγοστοί εναπομείναντες συνάδελφοι με ζήλο, αυταπάρνηση και πάνω από όλα με φιλότιμο, καταφέρνουν καίρια χτυπήματα υπερβαίνοντας τον εαυτό τους.

Ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ