Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ

EASY
ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ 2109620840  fax 2109692996
www.eaynaa.gr
POASY

 Γλυφάδα 24/10/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                      

 (Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την συνάντηση με τη διοίκηση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Λαυρίου)

                      

            (Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το πεδίο βολής στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Λαυρίου)

Σήμερα, 24/10/2014 και ώρα 12:00 το προεδρείο και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ένωσής μας, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Ποιότητας κ. ΚΟΚΛΑ Ευστάθιο, καθώς και με τον Προϊστάμενο Ασφαλείας κ. ΠΑΡΑΒΑΛΟ Χρήστο στις εγκαταστάσεις του ΣΕΛ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒΕΕ (πρώην ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) στο Λαύριο.

Ο κ. ΚΟΚΛΑΣ Ευστάθιος μας ενημέρωσε για τη λειτουργία του εργοστασίου ΣΕΛ, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων γραμμές παραγωγής πυρομαχικών μεσαίων και μεγάλων διαμετρημάτων, πυρίτιδων, προωθητικών γεμισμάτων, συνεργείο συντήρησης πυραυλικών συστημάτων PATRIOT που προορίζονται κυρίως για τις  Ένοπλες  Δυνάμεις  της  χώρας μας.

Το προεδρείο, επικεντρώθηκε στη δυνατότητα παραχώρησης του πεδίου βολής-δοκιμών που βρίσκεται  μέσα στις εγκαταστάσεις του ΣΕΛ, και τη δυνατότητα χρήσης αυτού από υπηρεσίες της αστυνομίας και κυρίως από τα όμορα αστυνομικά τμήματα.

Λάβαμε τις διαβεβαιώσεις  ότι οι υπηρεσίες της αστυνομίας δύναται όποτε επιθυμούν και μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση του εργοστασίου να κάνουν χρήση του πεδίου βολής, ύστερα βέβαια από προηγούμενη έγκριση της διοίκησης των Ε.Α.Σ., προκειμένου να καθορίζονται οι ημερομηνίες βολών. Άλλωστε το Λιμενικό Λαυρίου και Ραφήνας ήδη χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο πεδίο βολής.

Το προεδρείο και η ένωσή μας γενικότερα, ανοίγει το δρόμο, προκειμένου να δύναται οι αστυνομικοί που υπηρετούν στα όμορα αστυνομικά τμήματα (Κερατέας, Λαυρίου, Αναβύσσου, Μαρκοπούλου) να εκπαιδεύονται και να ασκούνται στο συγκεκριμένο πεδίο βολής και ελπίζουμε να ξεπεραστεί οποιαδήποτε δυσκαμψία των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου το εν λόγω εγχείρημα  και έως ότου λειτουργήσει επανδρωμένο σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο στις πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Σκοπευτηρίου Μαρκοπούλου, να γίνει πράξη.

Το προεδρείο ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο των Ε.Α.Σ.( πρώην ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) κ. ΔΕΜΙΡΗ Ιωάννη, τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Ποιότητας κ. ΚΟΚΛΑ Ευστάθιο και τον Προϊστάμενο Ασφαλείας κ. ΠΑΡΑΒΑΛΟ Χρήστο  για την φιλοξενία τους, την άμεση ανταπόκρισή τους αλλά και για την ξενάγηση στους χώρους του ΣΕΛ.

 

Για το Δ.Σ.

 

-Ο-                                                               -Ο-

 

Πρόεδρος                                                  Γεν.Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                        ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

 

6978079503                                           6977665820