Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΤ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟIΚΗΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Γλυφάδα 17/11/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 17/11/2015 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νεοτοποθετηθέν Διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας Γλυφάδας Α/Β κ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Αλέξανδρου με τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεώργιο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Νοτ/κής ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ Γεώργιο.

Η συνάντηση έγινε προκειμένου να γίνουν προτάσεις και κοινές δράσεις για την ανάδειξη και προώθηση του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γλυφάδας.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας τόνισε ότι επιθυμεί τη συνεργασία με την Τουριστική Αστυνομία αλλά και με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που τα περισσότερα σχετίζονται άμεσα και αφορούν την Ελληνική Αστυνομία.

Η προώθηση του τουρισμού στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία που η οικονομική κρίση αλλά και το μεταναστευτικό δημιουργούν αρνητικές προϋποθέσεις, είναι απαραίτητη για την εξεύρεση λύσεων.

Συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία τον Διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας Γλυφάδας, ο οποίος όπως μας δήλωσε, θα έρθει σε επαφή με όλους τους τοπικούς άρχοντες της Νοτιοανατολικής Αττικής προκειμένου να έχει στενή συνεργασία για την αντιμετώπιση θεμάτων που έχουν άμεση σχέση με τον τουρισμό.

Εμείς, έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι η συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και συγκεκριμένα με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι απαραίτητη.

Τέλος, όσο αφορά τη λειτουργία της Υπηρεσίας, διαπιστώσαμε ότι αυτή είναι άψογη, χωρίς να υπάρχουν παράπονα των Αστυνομικών που υπηρετούν σε αυτή.

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                  -Ο-

Πρόεδρος                   Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος  ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

                       6978079503                                 6977506464