Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής με τον Προϊστάμενο κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Υποστρατηγό κ. Μανώλη Γρηγοράκη και τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δίωξης Παράνομης μετανάστευσης Ταξίαρχο κ. Μενέλαο Κωστάρη

  Γλυφάδα 25/05/2016  

  Συνάντηση της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής με τον Προϊστάμενο κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Υποστρατηγό κ. Μανώλη Γρηγοράκη και τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δίωξης Παράνομης μετανάστευσης  Ταξίαρχο κ. Μενέλαο Κωστάρη  .

 

    Σήμερα την 25/05/2016 και ώρα 14:00 το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Νοτιανατολικής Αττικής συναντήθηκε μετον Προϊστάμενο κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Υποστρατηγό κ. Μανώλη Γρηγοράκη και τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δίωξης Παράνομης μετανάστευσης  Ταξίαρχο κ. Μενέλαο Κωστάρη με σκοπό να επιλυθούν τα ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες και τους Συναδέλφους που εκτελούν Υπηρεσία στο ανοικτό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών Ελληνικού .

    Ο Υποστράτηγος αναγνώρισε οτι όντως υπάρχουν προβλήματα απο την λειτουργία όλων των κέντρωνφιλοξενίας ανα την Ελλάδα και γίνεται οτι είναι δυνατόν προκειμένου να επιλυθούν.

    Άλλωστε η χώρα μας συνεχίζει να αντιμετωπίζει το πρωτόγνωρο γαινόμενο της μετανάστευσης και η Ελληνική Αστυνομία έχει ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις και ανταπεξέλθει στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

    Ο Υποστράτηγος επικοινώνησε άμεσαμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής κ. Κώστα Λουζιώτη έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται τα Αστυνομικά Τμήματα Τάξης της Νοτιανατολικής με επιπρόσθετα Αντικείμενα.

   Η ένωση μας ευχαριστεί τον Υποστράτηγο και τον Ταξίαρχο για τη  κατανόηση και την άμεση παρέμβαση.

.

                                                       Για το Δ.Σ.

                 -O-                                                                               -O-

            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

            

 

 

  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

            6978079503                                                                                        6977665820