Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνάντηση της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής με τον Διευθυντή της Δ.Α.Ν/Α.Α. Ταξίαρχο κ. Μιλτιάδη ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ

Την 02/01/2019 και ώρα 12:30, το Προεδρείο της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Tαξίαρχο κ. Μιλτιάδη ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ.
Από την πλευρά μας τέθηκαν τα ζητήματα στα οποία πρόκειται να επικεντρωθεί η Ένωσή μας όσον αφορά την Δ.Α.Ν/Α.Α. και τις υπηρεσίες που υπάγονται διοικητικά σε αυτήν.
Α) Μεταστέγαση υπηρεσιών καθώς και το μείζον πρόβλημα που δημιουργείται από την πραγματοποίηση αυτής στην προκειμένη χρονική στιγμή ελλείψεις κτιριακών εγκαταστάσεων.
Β) Χορήγηση ημερήσιων αναπαύσεων που είναι αναφαίρετο και κατοχυρωμένο δικαίωμα του Αστυνομικού Προσωπικού
Γ) Μέτρα τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής στην Δ/νση Μεταγωγών και στα Δικαστήρια (πρώην σχ. Ευελπίδων)
Δ) Ενίσχυση των Υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Sinantisi me Maxairidi DANAA
Αφού τα ανωτέρω θέματα αναπτύχθηκαν από όλα τα μέλη του Δ.Σ., ο Ταξίαρχος μας τόνισε ότι η συμβολή όλων είναι αναγκαία προκειμένου να επιλυθούν όλα τα προβλήματα, θα πρέπει όλοι μαζί να προστατέψουμε την κοινωνία προσφέροντας ασφάλεια στους πολίτες.
Επίσης, μας επισήμανε ότι καταβάλλεται προσπάθεια να υπάρξει ισομερής κατανομή των υποχρεώσεων με βάση την δυνατότητα και τις ανάγκες κάθε υπηρεσίας.
Όπως δήλωσε, τα εργασιακά δικαιώματα είναι διασφαλισμένα από τους νόμους και τα Προεδρικά Διατάγματα και στο πλαίσιο αυτό έδωσε συγκεκριμένες εντολές και κατευθύνσεις στους Διοικητές των υπηρεσιών.
Η Ένωσή μας θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που κάθε φορά προκύπτουν κάνοντας τις απαραίτητες συναντήσεις και παρεμβάσεις.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                                                   -Ο-

Πρόεδρος                                                                                  Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                              ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος