Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Υ.Α.Ν/Α.Α., Α.Τ. ΚΑΙ Τ.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΝΟΤΙΟΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Γλυφάδα 10/02/2016     

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής  Καλλιακμάνη Γεώργιου και των αντιπροσώπων Κορομηλά Νικόλαου και Κανιού Χαράλαμπου , καθώς και του μέλους της Δυναμικής Αντίδρασης Αστυνομικών Μαρίνου Κακαβά , πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2016  , στην Υ.Α.Ν/Α, στο Τμήμα Ασφαλείας και Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού, στο Τμήμα Αλλοδαπών Νοτιοανατολικής Αττικής και στο Τμήμα διαβατηρίων Ελληνικού.


Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Διευθυντής της Υ.Α.Ν/Α , Γιώργος Καρβουνάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ελληνικού Δόσχορης Σπυρίδων, ο Διοικητής του Τμήματος Αλλοδαπών Νοτιοανατολικής Αττικής Τέγος Δημήτριος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος διαβατηρίων Ελληνικού, Χρυσάφης Αργυρούδης.

 Φυσικά και σε αυτές τις Υπηρεσίες συναντήσαμε πολύ καλό κλίμα , το οποίο κατά κοινή ομολογία δεν υπήρχε πριν τη σύσταση της Ένωσης Νοτιανατολικής Αττικής. Οι δραστηριότητες του Προεδρείου της Ένωσης απέδωσαν και ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι το αποδεικνύει περίτρανα.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν ποτέ και η Ένωσή μας ,  θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίλυση τους.

 

 Μην ξεχνάμε ότι δημιουργήθηκε ένα κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών στο Ελληνικό που απασχολεί μεγάλη δύναμη αστυνομικών των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής ,  καθώς και ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξαν προσλήψεις αστυνομικών ώστε να μπορέσουν να ενισχυθούν οι Υπηρεσίες.
Ο αγώνας συνεχίζεται.

 

 

 Για το Δ.Σ.

-Ο-                               -Ο-

Πρόεδρος                      Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος              ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων