Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας για το καίριο χτύπημα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών

Γλυφάδα, 30/05/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1 ΤΑ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 30 05 2023

2 ΤΑ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 30 05 2023

Την Πέμπτη 25/05/2023 πρωινές ώρες, οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης με τη συνδρομή Αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και Αστυνομικού σκύλου, κατάφεραν να συλλάβουν συνολικά επτά (7) μέλη δύο (2) εγκληματικών οργανώσεων που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να επισημανθεί πως οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής, αφού διερεύνησαν και αξιοποίησαν πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση τους, αποκάλυψαν τη δράση της πρώτης εγκληματικής οργάνωσης στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στις περιοχές του Λαυρίου Αττικής και στη Θεσσαλονίκη.

Εν συνεχεία, με τη συγκέντρωση του προανακριτικού υλικού και τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, προέκυψε και η δράση της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης, η οποία προμήθευε με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών την πρώτη. Τα μέλη της δεύτερης οργάνωσης, διακινούσαν τις εν λόγω ουσίες σε περιοχές των Βορείων Προαστίων Αττικής.

Οι ανωτέρω δράστες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και κλοπή κατά συναυτουργία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στους συναδέλφους μας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια καθώς σχεδίασαν και υλοποιήσαν άρτια την επιχείρηση, δρώντας με ζήλο, επαγγελματισμό και μεθοδικότητα, δίνοντας ακόμα ένα καίριο χτύπημα στους εμπόρους ναρκωτικών.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ