Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγχαρητήρια στην Υ.Α.Ν/Α.Α. και στο Τ.Α. Κορωπίου

Η Ένωσή μας, συγχαίρει τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό καταφέρνοντας να συλλάβουν υπήκοο Ρωσίας κατηγορούμενο για διακίνηση ναρκωτικών και απάτες.
Επίσης, συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου οι οποίοι εξιχνίασαν έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες ληστεία σε βάρος ημεδαπής εγκύου.
Σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και ύστερα από συντονισμένη δράση και κατόπτευση των αστυνομικών του Τ.Α Κορωπίου, εντοπίστηκε ο ένας εκ των δραστών, ενώ δεν κατέστη αρχικά δυνατός ο εντοπισμός του δευτέρου λόγω των πολλαπλών διευθύνσεων που είχε δηλώσει στο παρελθόν και ο οποίος τελικά συνελήφθη την επομένη ημέρα από τους ίδιους αστυνομικούς και λίγο πριν αναχωρήσει για νησί του Ιονίου, όπου είχε σκοπό να διαφύγει ώστε να μην καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.
Οι επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζονται και τονώνουν το αίσθημα ασφαλείας του πολίτη, μπράβο στους συναδέλφους οι οποίοι με αυταπάρνηση και παρά τα πενιχρά μέσα, επιτελούν το καθήκον τους.

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                               Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος