Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αερολιμένα Αθηνών για την 1η θέση και του Α.Τ. Β.Β.Β. για την 4η θέση του πρωταθλήματος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

Γλυφάδα, 20/06/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, συγχαίρει τους συναδέλφους της ομάδας ποδοσφαίρου της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.Α.) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Α.Ε.Α.Ε.), την Τετάρτη 15/06/2022.

Με «μαέστρο» τον αεικίνητο coach της ομάδας Ανθυπαστυνόμο κ. Λυμπέρη ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ και την αμέριστη υποστήριξη του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Υποστράτηγου κ. Κωνσταντίνου ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, η ομάδα του Αερολιμένα σε έναν συγκλονιστικό τελικό με την ομάδα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Σπάτων, επικράτησε στην παράταση με σκορ τέσσερα (4) – τρία (3), σηκώνοντας την πολυπόθητη «κούπα».

Αξίζει να επισημανθεί πως η ομάδα της Δ.Α.Α.Α. επανασυστάθηκε το 2014 και από τότε διαπρέπει, καταλαμβάνοντας στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος υψηλές θέσεις, κύπελλα και για πρώτη φορά την 1η θέση του πρωταθλήματος.

Εκφράζουμε το θαυμασμό μας για όλους τους παίκτες/συναδέλφους της ομάδας, τόσο για τις επιτυχίες που έχουν όλα αυτά τα χρόνια, όσο και για την αξιοπρεπή εμφάνισή τους εντός και εκτός γηπέδων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο να προαχθούν οι αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, μέσα από την πολύ όμορφη και ζεστή παρέα που έχουν δημιουργήσει, αγωνιζόμενοι πάντα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.

5 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Νωρίτερα, στο μικρό τελικό που διεξήχθη η ομάδα του Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Α.Τ. Β.Β.Β.) ηττήθηκε με σκορ τρία (3) – δύο (2) από την ομάδα της Υπηρεσίας Ασφάλειας Βουλής των Ελλήνων (Υ.Α.Β.Ε.), τερματίζοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

9 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

6 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Θερμά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες της Νοτιοανατολικής Αττικής για την συνολική τους παρουσία και προσπάθεια.

Πάντα επιτυχίες!

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ