Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσφορά της ON-ergeia στα μέλη της Ένωσης Ν/Α για πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της Volterra

Γλυφάδα, 18/04/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ενημερώνουμε τα μέλη πως η εταιρεία με την επωνυμία ON-ergeia προσφέρει για τα μέλη της Ένωσής μας πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της Volterra για οικιακή χρήση.

Παρακάτω αναφέρεται αναλυτικά η συγκεκριμένη προσφορά όπως μας απεστάλη:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για περισσότερες πληροφρορίες σχετικά με το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Θεόφιλο ΚΛΕΙΔΩΝΑΡΗ στο τηλέφωνο: 698 675 8899.

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της Ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρεία. Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της. Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά. Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα, για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

Για το Δ.Σ.

                                                                   -Ο-                                                                 -Ο-
                                                               Πρόεδρος                                                Γενικός Γραμματέας
                                                    ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                              ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος