Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ Ν/Α & Β/Α ΑΤΤΙΚΗΣ

 

                                                                                                        

                                                                   Ένωση Αστυνομικών                      Ένωση Αστυνομικών               

                                                               Υπαλλήλων Β/Α Αττικής                 Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής        

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Γλυφάδα 12/12/2014

 

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής και Νοτιοανατολικής Αττικής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εθνικής Αλληλεγγύης για προσφορά στο συνάνθρωπο συμμετέχοντας στο Bazaar Χριστουγεννιάτικων  Γλυκών στο Δημαρχιακό μέγαρο Γλυφάδας.

Η εκδήλωση είχε σαν σκοπό τη συλλογή χρημάτων για να εξασφαλιστεί το πρωτοχρονιάτικο   τραπέζι σε συνανθρώπους  μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται να το απολαύσουν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοτιοανατολικής ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος,  ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Βορειοανατολικής ΜΑΝΙΑΤΗΣ Παντελής, ο Ταμίας της Ένωσης Νοτιοανατολικής ΒΡΕΝΤΑΣ Ηλίας καθώς και γυναίκες αστυνομικοί μέλη των δύο Ενώσεων που κατασκεύασαν γλυκά και τα πρόσφεραν στο Bazaar προς πώληση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεώργιος.

                                                                     (Φωτογραφικό στιγμιότυπο με το Δήμαρχο Γλυφάδας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεώργιο)

Ο συνδικαλισμός της Αστυνομίας, πέρα από τα καθημερινά προβλήματα των εργαζόμενων Αστυνομικών που καλείται να αντιμετωπίσει, δείχνει για ακόμα μια φορά τον ανθρώπινο χαρακτήρα του συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις προσφοράς στον πολίτη και γενικά στο συνάνθρωπο.

Ο Αστυνομικός δεν βρίσκεται έξω από την κοινωνία, είναι μέρος της κοινωνίας, συμμετέχει και αντιλαμβάνεται  τις δυσκολίες της εποχής μας τις οποίες και ο ίδιος αντιμετωπίζει  έχοντας όμως ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς.

 

Για τα Δ.Σ.

 

 

                    – Ο –                                            – Ο –                                     -Ο-                                                    -Ο-

                 Πρόεδρος                             Γεν. Γραμματέας                        Πρόεδρος                                 Γεν. Γραμματέας
              Β/Α Αττικής                                Β/Α Αττικής                          Ν/Α Αττικής                                 Ν/Α Αττικής

 

             ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος    ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος     ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος    ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος