Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Προσφορά σε τρεις παραστάσεις από τις θεατρικές παραγωγές «Μέθεξις» για τα μέλη της Ένωσής μας»

Γλυφάδα, 17/07/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΑΤΡΙΚΑ 17 07 2023

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ανακοινώνει πως οι θεατρικές παραγωγές «Μέθεξις» και προσωπικά ο ηθοποιός κ. Χρήστος ΤΡΙΠΟΔΗΣ προσφέρει έκπτωση, στα μέλη της Ένωσής μας και τις οικογένειές τους, για τις θεατρικές παραστάσεις:

• «ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ»

• «ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ»

• «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ, Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ»

Η τιμή του εισιτηρίου στα πλαίσια της προσφοράς -κατόπιν επίδειξης υπηρεσιακής ταυτότητας- διαμορφώνεται για τις παιδικές παραστάσεις: “ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ” και “ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ” στα οκτώ (#08,00#) Ευρώ, ανά άτομο και για την παράσταση ενηλίκων “ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ” στα δώδεκα (#12,00#) Ευρώ, αντίστοιχα ανά άτομο.

Ευχαριστούμε θερμά τις θεατρικές παραγωγές «Μέθεξις» και ιδιαιτέρως τον παραγωγό, σκηνοθέτη και ηθοποιό κ. Χρήστο ΤΡΙΠΟΔΗ, για τη συγκεκριμένη προσφορά και την έμπρακτη στήριξη στους συναδέλφους μας.

Η Ένωσή μας, δίπλα στον συνάδελφο, φροντίζει το φετινό καλοκαίρι μας να είναι ευχάριστο, με γέλιο και μοναδικές στιγμές.

Σας περιμένουμε να περάσουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης και να διασκεδάσουμε με τις οικογένειές μας.

Επισημαίνεται πως η εν λόγω προσφορά για τα μέλη μας και τις οικογένειές τους, ΔΕΝ ισχύει μέσω της εφαρμογής «Viva.gr», αλλά απευθείας στα ταμεία του θέατρου ή μέσω τηλεφωνικής κράτησης στο: 210-7622034 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00).

Ως εκ τούτου, απαραίτητη είναι η προσέλευση στο θέατρο τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Επισυνάπτουμε ηλεκτρονικούς συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να δείτε όλες τις προγραμματισμένες ημερομηνίες και για τις τρεις (3) παραστάσεις.

“ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ”
https://www.viva.gr/tickets/theater/botka-molotof/ 

“ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ”
https://www.viva.gr/tickets/theater/to-karnabali-ton-zoon/

“ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ, Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ”
https://www.viva.gr/tickets/theater/laxana-kai-xaxana-o-kalos-mou-eautos/

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της Ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την ανωτέρω επιχείρηση. Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της. Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά. Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα, για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

ΜΕΘΕΞΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ