Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσφορά από κατάστημα οπτικών για τα μέλη της Ένωσης Ν/Α

Γλυφάδα, 02/02/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

ΟΠΤΙΚΑ

Η Ένωσή μας εξασφάλισε, για τα μέλη της και τις οικογένειές τους, προνομιακές εκπτώσεις σε γυαλιά ηλίου, σκελετούς οράσεως και οφθαλμικούς φακούς.

Ειδικότερα, το κατάστημα οπτικών ΟΜΜΑΤ InSight το οποίο βρίσκεται στην οδό: Βουλής αρ. 7 (Στοά Μπολάνη) στο Σύνταγμα, τηλέφωνο: 210-3233933 κινητό: 698-8674-361, email: [email protected], προσφέρει τα εξής:

• Γυαλιά ηλίου έκπτωση από 20% έως 30%

• Σκελετός οράσεως με οφθαλμικούς φακούς έκπτωση έως 30%

• Οφθαλμικοί φακοί έκπτωση 25%

• Δωρεάν εφαρμογή, μέτρηση και μάθημα για νέους χρήστες φακών επαφής

Εκτελούνται συνταγές ΕΟΠΠΥ

Επισκευές – Φακοί επαφής – Υγρά φακών – Antifog spray – Αξεσουάρ

Υπεύθυνη: Χριστίνα Τοπαλίδου Οπτικός – Οπτομέτρης με σπουδές στο Λονδίνο και μεταπτυχιακό στους φακούς επαφής.

Ευχαριστούμε θερμά την παραπάνω επιχείρηση για την έμπρακτη στήριξη που επιδεικνύει στους Έλληνες αστυνομικούς.

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της Ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την ανωτέρω επιχείρηση. Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της. Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά. Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα, για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ