Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσφορά από εξειδικευμένο χειρούργο οδοντίατρο για τα μέλη της Ένωσης Ν/Α

Γλυφάδα, 13/03/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας πως η χειρούργος οδοντίατρος κα. Τσίντζου Βασιλική απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, με εξειδίκευση στην περιοδοντολογία στο Πανεπιστήμιο Witten της Γερμανίας, καθώς και στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων και προσθετική αποκατάσταση αυτών, διαθέτοντας παράλληλα Μastership στα οδοντιατρικά Laser στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, προσφέρει στα μέλη της Ένωσής μας προνομιακές τιμές σε όλες τις οδοντιατρικές εργασίες.

Στο ιατρείο το οποίο βρίσκεται στη Γλυφάδα οδ. Λαζαράκη 6, τηλ.: 2108980889, 2641032952 και 6947271616, προσφέρονται αποκλειστικά στα μέλη της Ένωσής μας σειρά οδοντιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η προσφορά από την ιατρό για τα μέλη της Ένωσής μας αφορά:

  • Χειρουργική εμφυτευμάτων
  • Προσθετική οδοντικών εμφυτευμάτων
  • Συντηρητική και χειρουργική θεραπεία περιοδοντίτιδας
  • Κοσμητική Οδοντιατρική
  • Λεύκανση δοντιών
  • Εμφράξεις (σφραγίσματα)
  • Προσθετική αποκατάσταση

Τα μέλη της Ένωσής μας και οι οικογένειές τους, μετά τη συμφωνία που πραγματοποιήσαμε, έχουν σαράντα τοις εκατό (40%) έκπτωση σε όλες τις οδοντιατρικές εργασίες, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συναδέλφους – μέλη μας σε υπηρεσιακά ζητήματα, αλλά και μέσω συμφωνιών που κάνουμε, εξασφαλίζουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο της υγείας, δίνοντας μία πολύτιμη βοήθεια σε ιατρικά προβλήματα.

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρεία.

Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.

Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.