Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προνομιακές τιμές στα τεστ COVID-19 για τους συναδέλφους μας από το «Alpha Διάγνωση»

 

Γλυφάδα, 22/01/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

alphadiagnosiΕνημερώνουμε τους συναδέλφους μας ότι το διαγνωστικό εργαστήριο «ALPHA Διάγνωση», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Καλογήρων στη Δάφνη, πραγματοποιεί έλεγχο για τον COVID-19 σε προνομιακές τιμές για τους αστυνομικούς και τα μέλη των οικογενειών τους (Α’ βαθμού συγγένειας):

-Μοριακό τεστ (PCR) στην τιμή των είκοσι οκτώ (28) ευρώ,

-Rapid τεστ αντίγονο στην τιμή των πέντε (5) ευρώ.

Για τις ανωτέρω εξετάσεις δεν χρειάζεται ραντεβού.

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά: 06:00 έως 21:30.

Σάββατο: 07:30 έως 14:30.

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρεία.
Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.
Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.
Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα, για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ