Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης των ειδών που συγκεντρώθηκαν από το φιλανθρωπικό αγώνα

Γλυφάδα, 20/06/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

1 ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

2 ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Το Σάββατο 12/06/2021 απογευματινές ώρες πραγματοποιήθηκε, στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, η παράδοση τροφίμων μακράς διάρκειας, φρούτων και οπορωλαχανικών που συγκεντρώθηκαν από το φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου, μεταξύ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο σκοπός της φιλανθρωπικής δράσης υλοποιήθηκε, με γνώμονα την κοινή προσπάθεια των δύο Ενώσεων προκειμένου να προσφέρουμε στα παιδιά της δομής είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και μία μικρή διευκόλυνση στους ανθρώπους που επιτελούν το θεάρεστο αυτό έργο.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη από όλους τους παρευρισκόμενους, ειδικά αντικρίζοντας τα πρόσωπα των παιδιών και τη λάμψη στα μάτια τους, αλλά και τη λαχτάρα τους για μία αγκαλιά και ένα χαμόγελο.

Αισθανθήκαμε πως αποτελούμε και εμείς μέλη αυτής της οικογένειας. Υποσχεθήκαμε πως θα είμαστε κοντά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και αυτό είναι δέσμευση για εμάς.

Να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη των δύο Ενώσεων που αγκάλιασαν και στήριξαν μία ακόμη κοινή φιλανθρωπική δράση, καθώς και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την κα. Σοφία ΠΑΝΟΥΣΗ από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης για την άψογη φιλοξενία-συνεργασία.

Παρευρέθηκαν την ημέρα της παράδοσης εκ μέρους της Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων ο Αντιπρόεδρος Δ.Μ. Αθανάσιος ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ και ο αντιπρόσωπος Ελευθέριος ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ. Εκ μέρους της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. παρευρέθηκαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ. Τέλος, σύσσωμο παρευρέθηκε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής.

Ευχόμαστε από καρδιάς, όλα τα παιδιά του κόσμου να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο από αγάπη, στοργή κι ευτυχία.

*Από τους παρευρισκόμενους των δύο Ενώσεων και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19 όπως επίσης έχουν γίνει και τα καθιερωμένα βάση νομοθεσίας self-test.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ