Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ

EASY
ΕΝΩΣΗ
                                  AΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ 2109620840
fax 2109692996
www.eaynaa.gr
POASY
 

Γλυφάδα 06/11/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 06/11/2014 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

 

(Φωτογραφικό στιγμιότυπο  με τον Νομικό Σύμβουλο της Ένωσής μας κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο)

 

Την συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομικός Σύμβουλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ Χαράλαμπος, ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης μας κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, ο υπεύθυνος συνταξιοδοτικών θεμάτων και αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ανθ/μος ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλειος καθώς και μέλη των προεδρείων των σωματείων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Βορειοανατολικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά.

 

 

(Φωτογραφικό στιγμιότυπο με το Νομικό Σύμβουλο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χαράλαμπο)

Οι δυο έγκριτοι νομικοί αναφέρθηκαν αναλυτικά στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά και στις περαιτέρω ενέργειες προκειμένου αυτή να εφαρμοστεί. Η Ένωσή μας θα φροντίσει να ενημερώνει τους συναδέλφους συνεχώς για τις εξελίξεις στο θέμα καθώς και για την τακτική που θα ακολουθηθεί σύμφωνα και με τις αποφάσεις του προσεχούς  Συνεδρίου της ΠΟΑΣΥ.

 

                     (Φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Ανθ/μο ΠΑΝΤΑΖΗ Βασίλειο)

Ο Ανθ/μος ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλειος ανέπτυξε συνταξιοδοτικά και οικονομικά θέματα  και απάντησε σε ερωτήσεις των  συναδέλφων που συμμετείχαν στη συνέλευση ,τονίζοντας  ότι με βάση την υφιστάμενη συνταξιοδοτική νομοθεσία όσοι συνάδελφοι θεμελίωσαν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι 31/12/2014 δεν θίγονται και δεν επηρεάζονται οποτεδήποτε και αν αποχωρήσουν από το σώμα ,ακόμη και μετά την 01/01/2015.

Κατόπιν αναγνώστηκε ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός οι οποίοι εγκρίθηκαν από τη Γενική Συνέλευση ομόφωνα.

Ευχαριστούμε θερμά τους δυο έγκριτους νομικούς και τον Ανθ/μο ΠΑΝΤΑΖΗ Βασίλειο για την ενημέρωση των συναδέλφων.

Η ένωση, το πρώτο χρόνο της λειτουργίας της, με προτάσεις, συναντήσεις, έγγραφα ανακοινώσεις και συμμετοχή σε κινητοποιήσεις έκανε ότι ήταν δυνατό προκειμένου να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους αστυνομικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής αλλά και να επιλύσει ζητήματα που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του ρόλου της Αστυνομίας.

Η ένωσή μας, διαβεβαιώνει όλα τα μέλη της ότι θα συνεχίσει με την ίδια αγωνιστικότητα σε συνεργασία με τις άλλες ενώσεις της Αττικής αλλά και με το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση των οικονομικών και θεσμικών  αιτημάτων μας. 

 

Για το Δ.Σ.

      -Ο-                                                                                          -Ο-

Πρόεδρος                                                                        Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                              ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος          

6978079503                                                                          6977665820