Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΒΟΥΛΑΣ

Γλυφάδα 07/02/2016     

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής , Καλλιακμάνης Γιώργος μαζί με τους Αντιπροσώπους , Νίκο Κορομηλά και Μπάμπη Κανιό , παραβρέθηκαν  στην κοπή της πίτας του Τμήματος Τάξης Βούλας , που έγινε το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2016 σε γνωστό εστιατόριο του Αλίμου, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητή του Α.Τ. Βούλας ,  Α/Α Κώστα Μίχου. 
Την κοπή της πίτας τίμησε με την παρουσία του ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο       kick- boxing (Κ1) Μιχάλης Ζαμπίδης (προσωπικός φίλος του Διοικητή ) , ο οποίος πρόσφερε σε έναν τυχερό συνάδελφο , ένα χρόνο δωρεάν συνδρομή  στο Zambidis Club στην Γλυφάδα.
Θετική εντύπωση προκάλεσε , η ενέργεια του Διοικητή του Τμήματος Κώστα  Μίχου , να κόψει καταρχήν κομμάτι στην πίτα για τον Χριστό και κατόπιν ένα κομμάτι για τον φτωχό και ένα για τον κρατούμενο.


Ο Διοικητής , είναι γεγονός ότι κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να ανταπεξέλθει η Υπηρεσία την οποία διοικεί  στις ανάγκες που προκύπτουν , αλλά και να ξεχρεώσει μαζικά τις ημερήσιες αναπαύσεις , που οφείλει στο προσωπικό , λόγω του ότι η Υπηρεσία του έχει αποδυναμωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Εμείς από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για την ενίσχυση του συγκεκριμένου Α.Τ. με παρεμβάσεις στον Διευθυντή της Δ.Α.Ν/Α.Α. Ταξίαρχο Νίκο Κοκκίνη.
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση τον Διοικητή και όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν εκεί και τους ευχόμαστε να είναι πάντα αγαπημένοι μεταξύ τους , Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.

 

 

Για το Δ.Σ.

 

-Ο-                                      -Ο-

     Πρόεδρος                      Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος         ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

                                        6978079503                                      6977506464