Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ο Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και η "MAROULIS TRAVEL" έδωσαν λύση για την μετακίνηση των αστυνομικών στο αεροδρόμιο την εβδομάδα των απεργιακών κινητοποιήσεων στα Μ.Μ.Μ.

Γλυφάδα, 26/11/2019

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετά την προσωρινή διακοπή των δρομολογίων των λεωφορείων της Διεύθυνσης Αερολιμένα Αθηνών τα οποία χρησιμοποιούνται για την μεταφορά των αστυνομικών υπαλλήλων από και προς το αεροδρόμιο, προκειμένου αυτά να χρησιμοποιηθούν για την μεταφορά Δοκίμων Ειδικών Φρουρών καθώς και για εκπαιδεύσεις της ΠΣΕΑ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ απευθύνθηκε στην ιδιωτική πρωτοβουλία εξασφαλίζοντας για την ερχόμενη εβδομάδα και ειδικότερα από την Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019, την μετακίνηση των αστυνομικών που εργάζονται σε 8ωρες βάρδιες με την συμβολή μεγάλου ταξιδιωτικού γραφείου.
Τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν χωρίς κανένα κόστος για την Ένωση και είναι προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου. Εδώ να επισημανθεί ότι για την εβδομάδα που προσφέρεται η ελεύθερη μετακίνηση από την ταξιδιωτική εταιρεία έχουν εξαγγελθεί απεργιακές κινητοποιήσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, γεγονός το οποίο θα καθιστούσε δύσκολη την μετακίνηση των Αστυνομικών από και προς το αεροδρόμιο, ειδικά για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη, ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Βασίλη ΜΑΡΟΥΛΗ και την εταιρεία του «MAROULIS TRAVEL» για την άμεση ανταπόκριση, προκειμένου να εξασφαλιστεί για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αερολιμένα Αθηνών το μεταφορικό μέσο για την μετακίνησή τους, ειδικά για αυτήν την εβδομάδα που υπάρχουν έντονα προβλήματα μετακινήσεων.
Είναι ενθαρρυντικό που στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι, απλοί πολίτες και επιχειρηματίες όπως ο Κύριος Βασίλης ΜΑΡΟΥΛΗΣ, οι οποίοι αντιλαμβάνονται το λειτούργημα που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία και στηρίζουν έμπρακτα τον Έλληνα αστυνομικό.
Κάποιες φορές αναγκαζόμαστε να ενεργοποιήσουμε το ρόλο του «από μηχανής Θεού», που χρησιμοποιούνταν κατά κόρων στις Αρχαίες κωμωδίες και τραγωδίες, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε σε καταστάσεις που με καλή διαχείριση και κοινή λογική θα μπορούσαν να αποφευχθούν.
Οι συνάδελφοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, της Διεύθυνσης Αερολιμένα Αθηνών, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, του Α΄ & Β΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, αλλά και των υπόλοιπων Υπηρεσιών που υπάγονται στην εδαφική αρμοδιότητα της Ένωσής μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαστε εδώ για να αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργείται ή μας δημιουργούν.
Η Ένωσή μας απευθύνεται στην φυσική ηγεσία και ζητά την επαναφορά στο Αεροδρόμιο Δύο (2) υπηρεσιακών λεωφορείων προκειμένου να είναι δυνατή η απρόσκοπτη μεταφορά του προσωπικού, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα όσων αφορά την εύρυθμη λειτουργία, αλλά συνάμα να μην πλήττεται περαιτέρω οικονομικά ο Έλληνας αστυνομικός που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί αλλεπάλληλες «επιθέσεις» στις οικονομικές του απολαβές.

-Ο-                                                                           -Ο-
                                  Πρόεδρος                                                           Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                        ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                               6978079503                                                              6948040159