Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ

Γλυφάδα 11/02/2016     

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι η Ένωσή μας δέχτηκε αίτημα συναδέλφων που υπηρετούν στο Τ.Α. Κερατέας, για την επισκευή  τριών υπηρεσιακών οχημάτων που βρίσκονταν σε ακινησία.

Αμέσως ζητήθηκε  στους συναδέλφους, από τον Πρόεδρο Γεώργιο Καλλιακμάνη, να αποσταλούν στα γραφεία της Ένωσης προσφορές , οι οποίες και μεταβιβάστηκαν μαζί με αίτημα του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα στον εφοπλιστή Κο Αθανάσιο Μαρτίνο.

Μετά από προσωπική επικοινωνία του Προέδρου της Ένωσης με τον Διευθυντή του εφοπλιστή, εγκρίθηκε άμεσα η κάλυψη της δαπάνης για την επισκευή των τριών οχημάτων.

Οι συνάδελφοι που απευθύνθηκαν στην Ένωσή μας και υπηρετούν στο συγκεκριμένο Τμήμα Ασφαλείας, γνωρίζουν ακριβώς τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, αφού ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από τον Πρόεδρο της Ένωσης  Γεώργιο Καλλιακμάνη, να επικοινωνήσουν με το συνεργείο και να προβούν στην αποκατάσταση της βλάβης και κατόπιν να αποστείλουν τα τιμολόγια στην Ένωσή μας.

 Άρα πρέπει να γίνει σαφές, ότι η πρόθεση του εφοπλιστή για την επισκευή των ανωτέρω οχημάτων, προκλήθηκε μετά από αίτημα του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής  και μόνον, διότι δεν μπορούσε να έρθει σε γνώση του με άλλο τρόπο. Φυσικά όπως συνηθίζεται θα αποσταλεί ευχαριστήρια επιστολή στον εφοπλιστή μετά την ολοκλήρωση  της ενέργειας και επισκευή των ζημιών των οχημάτων.

Είμαστε  από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Ένωσής μας, δίπλα στους συναδέλφους των Υπηρεσιών της Νοτ/κής Αττικής και όχι μόνο κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Άλλωστε κατόπιν παρεμβάσεων μας επισκευάστηκαν πολλά οχήματα των υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής  που βρισκόταν σε ακινησία αλλά και προμηθεύτηκαν αυτές με υλικά και εξοπλισμό προκειμένου να είναι σε θέση να λειτουργήσουν.

Δεν εκπροσωπούμε παράταξη παρά μόνο το θεσμικό όργανο της  Ένωσής  μας. Τώρα αν κάποιες παρατάξεις επιθυμούν να μιλούν για λογαριασμό της Ένωσης και βιάζονται να ευχαριστήσουν, ίσως για την δημιουργία προεκλογικών εντυπώσεων, καλύτερα είναι να περιμένουν την ολοκλήρωση μιας ενέργειας και να μην λειτουργούν κάτω από τον πανικό, προσπαθώντας προφανώς να καπηλευθούν εμμέσως πλην σαφώς ,ενέργειες που έχουν γίνει αποδεδειγμένα από την Ένωση ύστερα από αίτημα των συναδέλφων και μόνο, εκτός αν έχουν διαβιβάσει κάποιο σχετικό αίτημα κατά το παρελθόν στην Ένωση και δεν έχει έρθει σε γνώση μας ή δεν έγινε αποδεκτό.

 

Ο αγώνας πρέπει να είναι συνεχής και όχι μόνο προεκλογικός.

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                    -Ο-

Πρόεδρος                             Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος       ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων