Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την Διεύθυνση Αερολιμένα και στην Υ.Α.Ν/Α.Α. ίδρυση Πολυλειτουργικού Σταθμού Εργασίας “AFIS”.

Γλυφάδα, 09/10/2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH
Η Ένωσή μας χαιρετίζει και συγχαίρει την πρωτοβουλία της νέας πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, αναφορικά με την επικείμενη ίδρυση Πολυλειτουργικού Σταθμού Εργασίας «AFIS» στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής (Υ.Α.Ν/Α.Α.).
Ειδικότερα πρόκειται για την ίδρυση του δεύτερου γραφείου, μετά αυτού που συστάθηκε εδώ και πολλά χρόνια στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, το οποίο θα εξυπηρετεί όλα τα Αστυνομικά Τμήματα, τα Τμήματα Ασφαλείας καθώς και τα Τμήματα Τροχαίας της Νοτιοανατολικής Αττικής ως προς την λήψη φωτογραφιών και δακτυλικών αποτυπωμάτων των ατόμων που διώκονται στα όρια του αυτοφώρου και μη.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα νευραλγικό γραφείο χάρη στο οποίο, οι συνάδελφοι της Νοτιοανατολικής Αττικής δεν θα απαιτείται να μεταβαίνουν πλέον στα γραφεία της Δ.Ε.Ε. στην Λεωφόρο Αθηνών, κάτι που γίνεται επί σειρά ετών μέχρι και σήμερα, γεγονός το οποίο συνεπάγεται ύψιστη ταλαιπωρία για τους ίδιους τους συναδέλφους μας, σπατάλη πολύτιμων εργατοωρών, έκθεση σε κίνδυνο (τροχαία ατυχήματα, αποδράσεις, τραυματισμοί κτλ), υψηλή κατανάλωση καυσίμων και φθορά των ήδη ταλαιπωρημένων υπηρεσιακών οχημάτων.
Η λειτουργία του συγκεκριμένου γραφείου στην Υ.Α.Ν/Α.Α., αυτομάτως αναβαθμίζει την Υπηρεσία αλλά παράλληλα και τις απαιτήσεις που έχει πλέον η Υπηρεσία προς το έμψυχο δυναμικό.
Η Ένωσή μας, αντιλαμβανόμενη την δυναμικότητα του συγκεκριμένου γραφείου, αλλά και τις ανάγκες που δημιουργούνται για τους συναδέλφους μας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, θα σταθεί με κάθε τρόπο αρωγός και θα στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί για την εύρυθμη λειτουργία του.

                                                                                                    Για το Δ.Σ.

                                                        -Ο-                                                                                                     -Ο-
                                                   Πρόεδρος                                                                                     Γεν. Γραμματέας

                                      ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                   ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                                                6978079503                                                                                        6948040159