Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μεγάλη επιτυχία η παράσταση της Ένωσης Ν/Α για τα παιδιά στο Εθνικό Θέατρο.

Γλυφάδα, 23/12/2019

1

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Παιδική Χριστουγεννιάτικη Παράσταση του Εθνικού Θεάτρου “Χίλιες και μία ιστορίες”, την οποία εξασφάλισε η Ένωσή μας, με την παρέμβαση της Προέδρου του Ιδρύματος «Το Σπίτι Του Ηθοποιού» Άννας Φόνσου και την ευγενική χορηγία του Εφοπλιστή Κου Αθανάσιου Μαρτίνου.

2

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Κος Γιώργος Καλλιακμάνης, αφού καλωσόρισε και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους παρευρισκόμενους, τόνισε πως η Ένωσή μας έχει σαν προτεραιότητα τα παιδιά και τις οικογένειες των αστυνομικών, παράλληλα με τις δράσεις που αναπτύσσει για την στήριξη των δικαιωμάτων του Έλληνα Αστυνομικού καθώς και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.

6

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Το Σπίτι Του Ηθοποιού» Άννα Φόνσου, προσκάλεσε όλους να επισκεφθούν «Το Σπίτι Του Ηθοποιού» προκειμένου να δουν τον χώρο, ο οποίος δεν είναι απλά ένα οίκημα στέγασης των ηθοποιών, αλλά είναι παράλληλα και ένα Μουσείο Τέχνης και Πολιτισμού, καθώς εκεί εκτίθενται, κουστούμια επωνύμων ηθοποιών από ταινίες του παλαιού Ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και του θεάτρου.

Σε ένα κατάμεστο θέατρο, τα παιδικά χαμόγελα ήταν η μουσική υπόκρουση σε μία παράσταση, σκέψης και συναισθημάτων. Από την Ένωση προσφέρθηκαν γλυκίσματα και χυμοί, ενώ τα παιδιά πέρασαν στιγμές και φωτογραφήθηκαν με τον Αϊ Βασίλη.

5

Επενδύουμε στα χαμόγελα των παιδιών και συνεχίζουμε τις δράσεις μας, ανεβάζοντας το επίπεδο σε όλους τους τομείς.

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!!!!

-Ο-                                                                                           -Ο-
                                                 Πρόεδρος                                                                         Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                      ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                                               6978079503                                                                           6948040159